Milan Stanković: Strahujem za majku! Nisam znao šta je s njom puna 24 sata
Foto: Damir Dervišagić

Zabrinut zbog poplava u Obrenovcu

Milan Stanković: Strahujem za majku! Nisam znao šta je s njom puna 24 sata

Stars -
Kad god sam zvao nju ili nekoga iz komšiluka, bili su nedostupni. Kao na iglama čekao sam da mi se javi. Sada je kod komšinice koja živi na spratu, kaže Stanković

Nema mira.Milan Stanković veoma je zabrinut za svoju majku Milenu zbog poplava u Obrenovcu! Ona je ostala u njihovom porodičnom stanu u prizemlju jedne zgrade, a kada se grad našao pod vodom, pevač nije mogao više da stupi u kontakt s njom. Kao na iglamaSestra Nastasija trenutno boravi kod njega u Beogradu, a s majkom su na sve načine pokušavali da se čuju. Uporno ju je zvao na telefon i sve vreme je bila nedostupna, pa je onda zvao prijatelje i komšiluk. Nikoga nije mogao da dobije. Zbog katastrofalne situacije otkazao je odlazak u Sarajevo, gde je trebalo da nastupi kao specijalni gost jednog muzičkog takmičenja.

Stravičan prizor... Obrenovac pod vodom
Stravičan prizor... Obrenovac pod vodom

- Veoma sam uznemiren. Kad god sam zvao mamu ili nekoga iz komšiluka, bili su nedostupni. Kao na iglama čekao sam da mi se javi. Puna 24 sata se nismo čuli. A onda je od nje napokon stigla poruka. Napisala mi je da je dobro i da je iz našeg stana otišla kod komšinice koja živi na jednom od spratova. Otkako je krenula nepogoda, samo razmišljam o njoj. Sestra je kod mene i tu će ostati. Svi su u strahu šta će se desiti kad uz Kolubaru i Sava još nadođe - kaže Stanković.Ne može da pomogneOn se nada da će majka sa ostalim ugroženim Obrenovčanima biti evakuisana u Boljevac. Grad je bez struje i vode za piće, a Milan nema načina da ode u svoje rodno mesto i pomogne Mileni i prijateljima.- Otkazao sam nastup u Sarajevu. Kome je sad do pesme! Moj rođak je došao po majku, ali policija ga nije pustila do nje - kaže Milan.

Dragi DomićMNOGO BRINEM ZA SVOJU PORODICUDragi Domić, čija se porodica nalazi u Šapcu, takođe strahuje za njihov život.- Čim sam ustao, pozvao sam ih, zasad su dobro. Kuća nije poplavljena, ali kažu mi da se približava opasnost. Naredio sam im da me obaveštavaju. Mnogo brinem za njih i molim boga da sve bude u redu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track