SLAĐA OPTUŽILA ĐOLETA: Bacio je kletvu na mene i ćerke!
Foto: Dado Djilas

Nikako da se uda

SLAĐA OPTUŽILA ĐOLETA: Bacio je kletvu na mene i ćerke!

Stars -
Denserka je rekla da je frontmen grupe "Đogani fantastiko" da je ukleo njenu kuću jer u njoj žive sve same žene, uključujući i psa

Iako je prošlo 10 godina od kada su se Slađana Delibašić i Đole Đogani razveli, pop pevačica nikako da se ponovo uda, a kako je otkrila, sumnja da je bivši muž bacio kletvu na nju.

Naime, denserka je optužila frontmena grupe "Đogani fantastiko" da je ukleo njenu kuću jer u njoj žive sve same žene, uključujući i psa.

Dokaz tome je i da pevačica nikako nema sreće u ljubavi, te da sa svakim emotivnim partnerom raskine pred udaju.

"Da li verujete da je nas pet žena u kući?! Ćerke Silvija i Marinela, unuka Tija, ja, a čak nam je i pas ženskog roda. Mora da je tata, pre nego što se odselio odavde, bacio neke čini. Đole je umešao prste, neku magiju je sigurno bacio", rekla je Slađa u Grand njuzu, da bi se na njenu konstataciju nadovezala staija ćerka koja je rekla da ne veruje da njen tata ima veze sa takvim stvarima, što je iznerviralo Slađanu.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

"Misliš da nema?! Ja mislim da ima", dodala je Delibašićeva, koja je trenutno u emotivnoj vezi sa Vanjom Ćorićem, sa kojim je nekoliko puta raskidala, a nedavno su pokrenulo zajednički biznis u Švajcarskoj.

Đole se nije javljao na telefon kako bi se čulo šta on misli o Slađinim navodima.

Podsetimo, nakon razvoda Đoleta i Slađe, denser je bivšoj ženi ustupio porodičnu kuči na Lekinom brdu, a on se odselio sa novom suprugom Vesnom u stan u Novi Beograd. S obzirom na to da su prošle godine udali stariju ćerku Silviju, denserka je živela sa mlašom ćerkom, ali se i to ubrzo promenilo jer je Silvijin suprug uhapšen, pa se ona sa ćerkom Tijom preselila opet kod mame, gde će živeti dok Slađin zet ne bude pušten sa robije.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track