NEDA PROFESIONALAC: Pevačica se pola sata šminkala pred svoju emisiju!
Foto: Damir Dervišagić

Imala tremu

NEDA PROFESIONALAC: Pevačica se pola sata šminkala pred svoju emisiju!

Stars -
Folkerka je snimila emisiju "Veče sa Nedom Ukraden" koja će se emitovati u četvrtak uveče na Grand Narodnoj Televiziji, ugostila Lepu Brenu, Tozovca, Vesnu Zmijanac i saradnike
1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Blistala.Neda Ukraden snimila je emisiju "Veče sa Nedom Ukraden", koja će se emitovati u četvrtak uveče na Grand narodnoj televiziji.

Pevačica se sjajno snašla u ulozi voditelja, a ugostila je Lepu Brenu, Predraga Živkovića Tozovca i Vesnu Zmijanac. Legende muzičke scene odgovarali su na pitanja o svom privatnom životu, ali će pričati i o poslovnim planovima.

Pored njih, popularna pevačica dovela je i svoje saradnike i hor iz Novog Pazara.

Iako se za Nedu zna da je "suvi" profesionalac, ipak je imala malu tremu pred početak snimanja. Želela je da sve ispadne baš onako kako je zamislila. U prilog njenom profesionalizmu govori i činjenica da se pola sata šminkala i sređivala u šminkernici i da nije želela ni na telefon da se javi da bi sve ispalo kako treba.

Podsetimo, do sada su se u ovoj emisiji "Veče sa..." koja se prikazuje četvrtkom, u ulozi voditelja odlično snašli Lepa Brena, Rada Manojlović, Aco Pejović, Saša Matić, Seka Aleksić, Indira Radić i drugi. Oni su takođe ugostili bitne ljude iz svoje karijere i potrudili se da naprave sjajnu atmosferu u studiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track