KRALJICA SPLAVOVA OSTAVILA KOSMAJCA: Vranićeva bila u vezi sa najtraženijim narko-dilerom u Srbiji!
Foto: Marina Lopičić

Pukla veza

KRALJICA SPLAVOVA OSTAVILA KOSMAJCA: Vranićeva bila u vezi sa najtraženijim narko-dilerom u Srbiji!

Stars -
Danijela je zaista bila zaljubljena u njega, ali se i on trudio da njihova veza opstane. Bio joj je velika podrška dok se borila sa bolešću i kada je posle toga odlučila da se vrati na estradu

Popularna kraljica splavova Danijela Vranić je dugo bila u vezi sa Dragoslavom Kosmajcem, kojeg je premijer Aleksandar Vučić nedavno označio kao najvećeg narko-dilera u Srbiji, ali ga je pre mesec dana ostavila, posle čega su prekinuli svaki kontakt. "Danijela je zaista bila zaljubljena u njega, ali se i on trudio da njihova veza opstane. Bio joj je velika podrška dok se borila sa bolešću i kada je posle toga odlučila da se vrati na estradu. Čak joj je bio i finansijski oslonac u trenutku kada je izabrala pesme za novi album. Međutim, pre mesec dana Danijela mi je rekla da su raskinuli i nije bila raspoložena da mnogo govori o tome. O njegovim kriminalnim poslovima, o kojima se priča, ne znam apsolutno ništa. Mislim da ni Danijela nije znala baš sve detalje u vezi sa njegovim biznisom", kaže naš izvor blizak pevačici.

Podsećanja radi, ona je u nedavnom intervju otkrila da je zaljubljena.

"Konačno pored sebe imam pravog muškarca i zaljubljena sam, ali ne mogu da vam otkrijem njegovo ime, jer on ne želi da bude deo javnog života. Ova priča bi mogla da bude ozbiljna, jer mi prija da vreme provodim sa njim i on mi je velika mi je podrška u životu. Zbog njega sam odlučila da krenem dalje, borim se i vrataćam na scenu. Javiću vam čim odlučim da se udam, sve i da hoću, to ne bih mogla da sakrijem", rekla je tada Danijela.O vezi sa Kosmajcem Danijela nije želela da govori. Umesto toga, samo je poslala kratku SMS poruku.

"Zaista ne poznajem tog čoveka. Prvi put sam za njega saznala iz medija. To je neka greška", napisala je Danijela.

Podsetimo, pop pevačica Marina Tadić (31) navodno je bila u vezi sa sinom odbeglog narko-bosa Dragoslava Kosmajca, Lazarom (24), koji je u ponedeljak veče uhapšen u Crnoj Gori, saznaje Kurir.Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, pored glumice Mirke Vasiljević, s Kosmajcem juniorom romansu je imala i Tadićeva, koja ga je pre dve godine upoznala preko jednog poznatog fudbalera s kojim je takođe bliska.

(Alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja