Kićo Slabinac: Spavao sam sa više žena nego Mik Džeger!

Intervju

Kićo Slabinac: Spavao sam sa više žena nego Mik Džeger!

Stars -
Legendarni pevač Krunoslav Kićo Slabinac otkrio je manje poznatu stranu svog života, izjavivši da broj žena sa kojima je spavao nadmašuje cifru kojom se hvali frontmen Rolingstonsa, Mik Džeger

Pevač kultnog hita "Zbog jedne divne crne žene", Kićo Slabinac, za sebe kaže da je u bivšoj Jugoslaviji bio megazvezda te da bi, da su tada postojali Jutjub i Fejsbuk, verovatno do popularnosti došao znatno brže.

Kroz smeh je rekao i da je spavao s više žena od Mika Džegera. "On je bio zaposleniji i nije imao toliko vremena kao ja", kaže Kićo, ali nije želeo da otkrije neka od imena žena s kojima je završio u krevetu.

"A, ne... Što se tiče toga, nikad nisam bio od onih koji je javno pričao s kim je spavao. Čak ni onda kad sam spavao s njih četiri. U hotelu Jugoslavija u Beogradu, to je jedino što mogu javno da priznam. Uvek su me cure čekale ispred sobe u hotelu, a tada ih je bilo četiri. Što bih ja sad vršio selekciju koja ide, a koja ne? Kako bi se ta devojka osećala? I tako sam proveo noć s njih četiri. Uglavnom smo igrali karte", izjavio je pevač.

Dodao je da su mu u karijeri bacili hrpu grudnjaka i gaćica. "Jedno vreme imao sam kolekciju fotografija svojih žena, ali sve sam spalio i bacio da ne bi bilo nekih neprilika. Bio sam uvek vrlo korektan i diskretan. Cure su to cenile kod mene i zato su slobodno ulazile u moj "kavez", momački stan.

Kroz njega su prodefilovale mnoge poznate zagrebačke glumice, manekenke i balerine, pa i "crna žena" iz čuvene pesme", priznao je u intervjuu Kićo Slabinac.

Tokom svoje dugogodišnje karijere koja traje više od 40 godina, Krunoslav Kićo Slabinac važio je za jednog od najpopularnijih pevača na prostoru bivše Jugoslavije, a njegove pesme "Plavuša", "Pokloni mi jedan dan", a posebno pesma "Zbog jedne divne crne žene", postale su veliki hitovi koji se i danas vrlo rado slušaju.

http://www.youtube.com/watch?v=PEyHlNDfGDI

(Glas Slavonije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track