Nevena Božović i Miloš Biković iskopirali Tejlor Svift
Foto: Kurir Štampano

Video za pesmu „Bal“ bez dobrih ideja

Nevena Božović i Miloš Biković iskopirali Tejlor Svift

Stars -
Glumac koji se potpisuje kao reditelj novog pevačicinog spota bio inspirisan ekranizacijom numere pop zvezde „I Knew You Were Trouble“
1 / 5

Nije novost da se u Srbiji „pozajmljuju“ pesme od Grka, Turaka i Arapa, ali počeli su da se kopiraju i muzički spotovi.

Rediteljski prvenac glumca Miloša Bikovića, spot za pesmu „Bal“ Nevene Božović, u kojem se pojavljuje i kao glavni glumac, neodoljivo podseća na video-klip za numeru „I Knew You Were Trouble“ američke pevačice Tejlor Svift. Svetska zvezda ovaj spot je snimila pre dve godine, a zvezda filma „Montevideo, bog te video“ pozajmio je kadrove vožnje kolima, naočare i šešir, kao i radnju koja govori o ljubavi dvoje mladih. Takođe, u oba spota učesnici šetaju prugom, a ne možemo da ne primetimo da je i atmosfera slična. Sreća što je Biković, ili montažer spota, ideju nadogradio tako da srpski proizvod, sniman na Adi Bojani i Ulcinju, može da stane rame uz rame s bilo kojim sličnim u svetu.

Ono po čemu se razlikuju ova dva spota je to što Tejlor Svift nije skinula svog partnera, dok je naša Nevena Božović to učinila, a i provozala se s njim na ringišpilu.Do komentara Miloša Bikovića nismo uspeli da dođemo jer je trenutno na Baliju, gde snima nastavak kultnog ruskog filma „Dupleks“ Romana Prigunova. I Nevena je ostala nedostupna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track