Dejan Matić leto provodi radno i nastupa širom bivše Jugoslavije
Foto: PR

U pripremi i isčekivanju novog albuma

Dejan Matić leto provodi radno i nastupa širom bivše Jugoslavije

Stars -
U pauzama između nastupa, koje ima širom teritorije bivše Jugoslavije, Dejan letnje dane provodi sa suprugom Jelenom i sinom Zoranom na Crnogorskom primorju

Zbog velikog broja unapred zakazanih nastupa i poštovanja prema publici koja voli i sluša njegove pesme, Dejan Matić ovo leto provodi uglavnom radno.

U pauzama između nastupa, koje ima širom teritorije bivše Jugoslavije, Dejan letnje dane provodi sa suprugom Jelenom i sinom Zoranom na Crnogorskom primorju.

Destinacije nastupa nisu baš blizu jedna drugoj. Jedan dan Crna Gora, drugi dan Slovenija, zatim Hrvatska, pa Srbija, pa opet natrag na primorje.

Dejanu radno leto ne pada teško jer su muzičko iskustvo, putovanja i nastupi ono što je svostveno muzičarima koji su profesionalno posvećeni svom pozivu. Nastupi u Sutomoru, Tomislavgradu, Modriči, Prnjavoru, Šibeniku, Negotinu samo su jedan deo angažmana u Avgustu mesecu.

Publiku koja voli pesme Dejana Matića i njegove nastupe očekuju svirke u Mariboru 22.08, Banja Luci 23.08, Derventi 27.08 i Novom Sadu 28.Avgusta. I pored brojnih obaveza koje Dejan Matić ima zbog pripreme novog albuma, nastupa će biti i u Septembru, a publika će uživati uz njegove hitove: "Ona je moja", "Sledeća", "Lutka" i brojne druge pesme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track