Premijerno prikazan film Crna Zorica

Premijerno prikazan film Crna Zorica

Stars -
Filmsko ostvarenje u režiji Radoslava Pavkovića i Hristine Hadžiharalambus prikazano sinoć u dvorani Centra „Sava
1 / 5

Pobrali aplauze.Film „Crna Zorica“ sinoć je premijerno prikazan u velikoj dvorani Sava centra.Magija, verovanje ljudi iz malog srpskog sela u više sile, snažna priča o prokletstvu i ljubavi koja pobeđuje... Ovo neobično filmsko ostvarenje, u režiji Radoslava Pavkovića i Hristine Hadžiharalambus, rađeno je po scenariju Gorana Mojsina i Hadžiharalambusove.

Bane Trifunović: Ovo je moderna bajka- Nisam dosad igrao u ovakvom filmu. Napravio sam komercijalni iskorak, jer su se svi moji filmovi bavili nekim drugim temama. Ovo je zanimljiv scenario, moderna bajka, koju sam radio sa odličnom ekipom. Ako treba nešto da izdvojim, onda je to čista ljubavna poruka, i svakako, način na koji smo ga snimali.

Branislav Trifunović, Ljuma Penov, , Mirjana Karanović, Nikola Pejaković, Mihajlo Janketić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov Dragana Đilasa, Dragana Bjelogrlića sa ćerkom, Željka i Jovane Joksimović, Vesne Dedić, Branka Kockice, Baneta Obradovića, Minje Subote, Dragane i Slobode Mićalović, Mikija Perića i drugih, bile su sinoć na svečanoj premijeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track