STANIJA DIVLJALA: Bežala od policije pa privedena zbog nasilničke vožnje!
Foto: Facebook

Starleta završila u policijskoj stanici

STANIJA DIVLJALA: Bežala od policije pa privedena zbog nasilničke vožnje!

Stars -
Nevaljala: Dobrojevićeva je svojim kolima pretekla kolonu na punoj liniji, a kad su saobraćajci hteli da je zaustave, pobegla je, pa je usledila potera

Stanija Dobrojević privedena je pre dve nedelje u policijsku stanicu u Rumi zbog divljačke vožnje, nepoštovanja saobraćajnih propisa i bežanja od saobraćajaca.Kako Kurir saznaje, starleta je vozeći automobil marke „pežo“ prekoračila brzinu i preticala kolonu vozila na punoj liniji. Tada ju je spazila policija, ali nisu mogli da je zaustave. Podigli su svetleću crvenu palicu, ali ona nije stala, već je dodala gas i počela da beži. Usledila je prava filmska potera. Policajci su je jurili sa uključenom rotacijom, a ona je i dalje divljala. Stigli su je kod Iriga, gde su je presreli i priveli u policijsku stanicu.

- Stanija se iz Beograda vraćala u Rumu sa snimanja jedne emisije. Divljala je za volanom i onda bežala policiji. Stala je tek kada su joj preprečili put. Napravila je ozbiljan prekršaj. Policajci su je priveli u policijsku stanicu u Rumi i napisali joj kaznu - priča naš izvor.Pozvali smo starletu, koja nam je priznala da je bila nevaljala u saobraćaju.- Imala sam problem sa policijom. Zaustavili su me, a ja sam, umesto da stanem, dodala gas. Napravila sam se blesava - potvrdila nam je Stanija, koja tvrdi da će ubuduće voditi računa kako vozi.- Kaznu ću uredno da platim i ubuduće neću da se ponašam nesavesno. Iako ne pijem dok vozim, policija ima običaj da me zaustavi. Interesantno im je da malo cimaju Staniju - pokušala je da se opravda.

Ana, Romana, Danijela i Nataša
Ana, Romana, Danijela i Nataša

ČINJENICEKazne- 5.000 dinara prekoračenje brzine- 15.000 do 30.000 dinara preticanje preko pune linije- šest kaznenih poena- tri meseca oduzeta vozačka dozvolaZa nasilničku vožnju- 35.000 dinara- 12 kaznenih poena- šest meseci dozvola- 30 do 60 dana zatvora (ako sud okvalifikuje kao nasilničku vožnju)

I one su problematičneESTRADA IZA REŠETAKAAna Nikolić je prva završila iza rešetaka zbog vožnje u pijanom stanju. Ista sudbina zadesila je i Romanu Panić, koja je imala 1,8 promila alkohola u krvi. I Danijela Vranić je privedena na trežnjenje, kada je, posle odbijanja da zaustavi automobil i svađe sa policajcima, ustanovljeno da je vozila sa 1,84 promila alkohola u krvi. Nataša Bekvalac već ima druge probleme. Ona zbog gomile neplaćenih kazni može da ostane bez dela imovine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track