ZVEZDE GRANDA: Barbike, Jana, Azra, Miljana i Marina su prošle dalje!
Foto: Pr

Muzičko takmičenje

ZVEZDE GRANDA: Barbike, Jana, Azra, Miljana i Marina su prošle dalje!

Stars -
Žiriju je bilo veoma teško da u jakoj konkurenciji izabere pet najboljih, a dalje su prošle Jana Čolović, Marina Bogdanović, Suzana i Slađana Vasić, Azra Husarkić i Miljana Šešić

Na velelepnu scenu "Granda“ i male ekrane Prve iz emisije u emisiju stižu mlade muzičke nade s namerom da je osvoje i postanu nove "Zvezde Granda".

Žiriju je bilo veoma teško da u jakoj konkurenciji izabere pet najboljih, a dalje su prošle: Jana Čolović, Marina Bogdanović, Suzana i Slađana Vasić (Barbike), Azra Husarkić i Miljana Šešić.

Ove devojke su oduševe dobro poznati žiri - Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta, a samo pet prolazi dalje. I ove večeri je kada je žiri bio neodlučan i kada kandidat nije dobio svih "šest tastera", o njihovoj sudbini odlučivao Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

Podsetimo, prošle nedelje u drugi krug prošli su Valentina Bujila, Kristina Denić, Emina Tufo, Milica Stanišić i Svetlana Bogićević

TOK VEČERI

23.55 - Dalje su prošle: Jana Čolović, Marina Bogdanović, Suzana i Slađana Vasić (Barbike), Azra Husarkić i Miljana Šešic.

23.38 - Baraž je počeo, samo pet takmičarki ide dalje.

22.27 - Nada Nenazić (24) iz Beograda peva pesmu Alergo benda Imendan. Nada je pred sam kraj pesme dobila svih šest glasova i ide dalje. Aco: Mnogo biraju tu pesme od Alergo benda, nemoj da se precenjujete. "Odlična si", rekla je Zorica. "Meni je sve bilo dobro", bio je zadovoljan Šaban.

22.20 - Jovana Denić (21) stiže iz Beograda i peva pesmu Lepe Brene "Sve mi dobro ide osim ljubavi". Dobila je samo tri glasa, pa produkcija odlučije o njenoj sudbini. "Prva sam glasala, osetila sam da ima rad nogu da se srušiš. Vidovita Zorka napreduje svakim danom", rekla je Zorica. "Nije ovo dobro otpevano", rekla je Snežana. "Ima nešto lepo u sebi, mora da je lepa i zgodna. Ja sam vidoviti Šaban i osećam da je lepa i zgodna", rekao je Šaban. "Nismo ovde baletani da ocenjujemo kako igra. Ovo pevanje nije nečemu", rekao je Bosanac. produkcija je pustila Jovanu u baraž.

23.13 - Jovana Usić iz Trstenika ima 16 godina i peva pesmu Zorice Brunclik "Volim kada mi pričaju o tebi". Jovana nije prošla dalje jer niko nije glasao za nju. "Ti to umeš, ali ova pesma je prevelik zalogaj z atebe. Ima tu talenta i znanja, ali se nadam da ćeš se prijaviti i sledeće godine", rekao je Aca. Ti ćeš napredovati. Tu si, blizu si. Sledeće godine ja ću prvi da pritisnem taster", obećao je Šaban, dok je Saša prokomentarisao da je ona njihova budućnost.

23.10 - Ljubica Mojskovska stiže iz Apatina i ima 27 godina. Peva pesmu "Super heroj" Marine Visković. Ljubica je u prošloj sezoni došla je do 3. kruga. Dobila je šest glasova i ide dalje. "Počela si katastrofalno, ali u refrenu sam osetila da znaš da pevaš", zaključila je Zorica, koja je prva pritisnula taster kako bi Ljubici produžila "život". "Tragičan početak i kasnije si razvalila", rekao je Šaban.

23.01 - Milijana Šešić (18) stiže iz Banjaluke i peva pesmu Snežane Đurišić "Kako da se pomirim s tim". "Zna da peva", odmah je zaključio Bosanac, a Šaban je prokomentarisao da je odlična i da ima odličnu emociju. Dobila je svih šest glasova i prošla je dalje. "Malo te trema na početku drmala. Emocije si dala", rekla je Snežana. "Sve je lepo i ona je lepa", rekao Šaban. "Druga strofa je bila božanstvena", rekla je Zorica. "Lepo mi je i kad su digli zavesu", zaključio je Aco. "Odlično", bio je jasan Bosanac, što je Milijanu oduševilo i zahvalila se.

22.50 - Ana Bulatović (23) stiže iz Kragujevca i peva pesmu Ministarki "Duni vetre". Niko nije dao glas i Ana nije prošla dalje. Međutim, Popović je obrazložio da se režija pogubila kada je videla kako devojka izgleda i pleše pa su zaboravili na pravila. Šaban Šaulić: "Meni je bilo zanimljivo, samo igranje".

"Ja znam da pevam, to garantujem. Ne znam da pevam ako ne igram", odgovorila mu je Ana. "Zaboravila si na jednu kombinaciju. A da probaš samo da igraš, jer ne znaš da pevaš", zaključio je Lukas.

"Naježio sam se kad čujem da neko misli da zna da peva, a ne znaš da pevaš", rekao je Lukas. Šta smo navalili na smrt na babu. Dobra si, samo da si pevala Duni vetre malo sa Neretve prošla bi dalje. Ti si buduća Grandova zvezda, a kada ćeš biti pozvana", rekao je Bosanac.

"Ti si rođena za scenu", rekao je Popović i rekao da je budućnos pred njom, ali Ana nije prošla dalje.

22.34 - Azra Husarkić ima 17 godina i stiže iz Tuzle i peva pesmu "A što ću ljubav kriti". Žiri je na nogama i mladoj Azri dao svih šest glasova. Tuzlanka je prošla dalje.

"Savršeno", Ana Bekuta, "Čestitam, bravo", rekla je Snežana. "Perspektiva sigurna", rekao je Šaban, dok je Zorica rekla je: Kapa dole. "Žao mi je što ova pesma nema 11 strofa da uživam dok pevaš", zaključio je Lukas.

22.24 - Suzana i Slađana Vasić, bliznakinje (39), poznatije kao Barbike, stižu iz Šapca i pevaju pesmu Zorice Briclik "A tebe nema". "Ovo je bolje nego original, ista intonacija", zaključio je Bosanac. Dobile su svih šest glasova i prošle su dalje."Mi dođemo kao 3 u 1", rekla je Zorica. "Ne znam odakle da počnem da ih hvalim. Kada su dueti u pitanju meni se to ne dopadaju. Obe pevaju fenomenalno. Mogle ste posebno da se prijavite. Strašno ste muzikalne i ovo je bilo fascinantno", rekao je Lukas. "Maestralno", rekao je Šaban. "Ovo je skoro kao original. Za moj ukus je perfektno. Tu ste sa orginalom, ako ne i bolje s obzirom da pevate uživo", rekao je Bosanac.

22.22 - Miljana Drljaća (24) stiže iz Banjaluke i peva pesmu Tanje Savić. Nije dobila nijedan glas i nije prošla dalje.

22.14 - Marina Bogdanović iz Beograda ima 22 godine i žiriju se predstavila pesmo "Srećo moja" Silvana Armenulić. Već kod prve strofe Zorica i Aca su joj dali svoj glas."Peva pogrešnu melodiju", rekla je Ana ali joj je dala svoj glas. Na kraju je Marina dobila šest glasova i prošla dalje. "Savršena si bila. To je tvoj pečat", rekala je Zorica. Šaban se dugo promišljao: NIje idealno, bilo je idealno, al kud svi Turci tu i mali Mujo", rekao je Šaban. "Pošto sam ja Turčin, ja sam ovde napisao da je odlična", rekao je Aca. "Nije to loše, ali u zajedničkom interesu ja sam dao glas i srećno ti bilo", rekao je Bosanac. Popović je primetio da je Bosanac mnogo popustljiv i da je to sasvim novi Bosanac.

http://www.youtube.com/watch?v=sMK_bW9Hl8A

22.07 - Gordana Prevendar stiže iz Zagreba. Ima 30 godina i dvoje dece, peva pesmu Svetlane Cece Ražnatović "Vazduh koji dišem". "Ima tu štofa", odmah je prepoznao talenat Bosanac. "Malo kasni za matricom", primetila je Ana Bekuta. "Sve mi je sve ovo falilo, samo pevanje je kenjkavo", rekao je Šaban. "Bila je božanstvena", rekla je Zorica. "Nadao sam se da će biti sve bolje, a ono sve gore. Ne bih glasao", rekao je Aca. Produkcija nije dala svoj glas Gordani i ona je napustila takmičenje. Bosanas je na kraju prokomentarisao da ima odličan stas!

22.01 - Dragana Žeželj (20) iz Kovina peva pesmu "Za moje dobro" Tanje Savić. Dobila za početak jednu zvezdicu kako bi je bolje čuli. Posle druge strofe dobila je još dva glasa. Snežana, Zorica i Aca nisu dali svoj glas. "Bila je dobra", rekla je Bosanac. "Ima nešto simpatičnog i lepuškastos", zaključio je Šaban. "Ovo je veoma sirovo, puno falša", rekao je Aca. "Izvukla je maksimum u drugoj strofi. Ima tu energije", rekla je Ana Bekuta. Produkcija je odlučila da joj da priliku i da pokaže šta zna u baraž.

21.53 - Jovana Lazarević iz Sremske Mitrovice ima 24 godine i peva "Lepi moj" Snežane Đuriš. Ona je 2008, godine već učestvovala na ovom takmičenju. Jovana je dobila pet glasova, Šaban Šaulić se premišljao, ali je na kraju ipak dao svoj glas i ona ide dalje. "Ume da peva", rekla je Ana Bekuta. Odlično, samo pazi na taj jareći vibrato", rekao je Bosanac, koji radi na svom novom imidžu. "Sem što je lepo otpevala, odmah sam znao i da je zgodna", rekao je Šaban. "Ja volim da slušam Snežanu, i ona je odlučno pevala", rekla je Zorica. "Ovo je jedno od boljih otepvanih ovih pesama", rekao je Aca.

21.37 - Suzana Jovanović ima 23 godine i stiže iz Smedereva. Ona peva pesmu Indire Radić "Zmaj". Nije dobila nijedan glas i ne ide dalje. "Nemoj više da pevaš, ako se baviš tim", rekla je Zorica koja je imitirala Lukasa. "Ovo si jako loše otpevala i ovo nema veze", rekao je Lukas. Jedino bi Saša Popović dao glas i to samo zbog imena i prezimena i ništa više.

21.24 - Teodora Stojanovska iz Bitolja, Makedonija, ima 18 godina i peva pesmu Ane Bekute. Svi su glasali sem Zorice Brunclik. Odmah po prvom stihu sam shvatila da ume da peva. U refrenu je bila odlično. Zablistala bi da je bar pola tona bio više ton", rekla je Ana Bekuta. "Ona zna da peva i trebalo bi da prođe", rekao je Bosanac, kome je proradio roditeljski instikt. "Osećam se kao Makedonac, pa kada čujem makedonsku sam se raznežim", rekao je Šaban. "Ja sam pod utiskom od pređašnje devojke koja je bila savršena a njih dve nisu u istoj ravni", rekla je Zorica. Stalno se dovodi da li sam ja to uradila iz inata ili ne, da li imam roditeljski instikt ili nema". Popović se složio sa Zoricom da je prethodna bila neuporedivo bolja, devojka iz Makedonije je lepo otpevala, ali je dao šansu takmičarki i pustio je u baraž.

21.17 - Jana Čolović iz Trebinja ima 17 godina i peva pesmu Ane Bekute "Treba vremena". "Malo školski peva. Ona je zabavnjak, tako mi zvuči jer nema trilera, ali ove koje ima su pristojni. U refrenu je bila fantastična", zaključila je Ana bekuta. "Peva kao s brda na brdo, sve se čuje. Fin glas, puna", zaključio je Bosanac. Dobila je svih šest glasova i Jana ide u baraž. "Lepo izgleda, mlada slatka i lepo peva i može da napreduje u ovoj branši", rekao je Aca. "Za nju bi bilo greota ne glasati", zaključio je Šaban. "Samo vodi da se ne prehladiš, malo stomačić", posavetovao je Bosanac. "Ti si savršenstvo, spoj lepote i glasa", rekla je Zorica.

21.11 - Druga nastupa Katarina Milojković (22) peva pesmu "Ja te volim kao i pre" Dare Bubamare. Zorica i Aca su odmah dali svoj glas, pridružio im se Bosanac, pa i ostali članovi žirija. Katarina je dobila šest glasova i prošla je dalje.

21.05 - Prva nastupa 21-godišnja devojka iz Kaća. Njen brat je prošle sezone nastupao u Zvezdama Granda ali nije prošao dalje. Žiri je na početku zaključio da je trese trema, ali će otpevati i drugu strofu.

"Jako loša dikcija", rekla je Snežana. "Početak strofe mi je više obećavao, pogodila je manir Sekin. U refrenu je bila tu i tamo. Po ovoj boji glasa, mislim da izgleda lepa", rekao je Šaban. Ja sam danas dobro raspoložena i tada ne pada kiša. Ona nema te sekepila i drskosti kao Seka", rekla je Zorica. "Nije na mene ostavila utisak", Snežana. Proradio je u meni roditeljski instikt pa sam glasao za nju", rekao je Bosanac. Brena je odlučila da prođe dalje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja