ULAŽU 100 MILIONA EVRA: Holivud u Srbiji snima film o bandi Pink Panter!
Foto: Kurir štampano

Popularni pljačkaši na velikom platnu

ULAŽU 100 MILIONA EVRA: Holivud u Srbiji snima film o bandi Pink Panter!

Stars -
Producenti u Beogradu razgledaju teren, a spekuliše se da će pored Leonarda Dikaprija u filmu zaigrati i naši Dragan Mićanović i Ana Sofrenović

Posle ostvarenja „Novembarski čovek“, u Srbiji će se snimati još jedan holivudski film o svetski poznatoj bandi pljačkaša „Pink Panter“.

Kako Kurir saznaje, producenti filma planiraju da veći deo projekta, u koji će uložiti 100 miliona evra, odrade u našoj zemlji. Najveći deo glumačke postave činiće srpski glumci.

- Film će početi da se snima tek na proleće sledeće godine. Producenti borave u Srbiji i razgledaju lokacije. Već se razmišlja ko bi od naših glumaca mogao da dobije angažman, pa se spekuliše da bi to mogli biti bivši supružnici Dragan Mićanović i Ane Sofrenović, kao i Branka Katić i Miki Manojlović, ali i jedna holivudska zvezda, čije ime se još drži u tajnosti. Priča se da će igrati Leonardo Dikaprio, ali je za sada to neizvesno - kaže izvor Kurira.Naša saznanja potvrdili su u Srpskoj filmskoj asocijaciji.- Planirano je da se film snima u Srbiji. Nemamo još potvrdu tačnog datuma početka snimanja. Producenti su već nekoliko puta boravili u našem gradu, a pripreme su vrlo ozbiljne - kažu za Kurir iz SFA.

Snimak pljačke dijamanata...„Pink panteri“ u akciji
Snimak pljačke dijamanata...„Pink panteri“ u akciji

Džentlmen„PANTERI“ PLJAČKAJU BEZ ŽRTAVA!

U epicentar medijske pažnje čuvena banda, koju čine uglavnom Srbi i Crnogorci, došla je u martu 2004, posle čuvene pljačke draguljarnice u Tokiju, pri čemu su ukradeni dijamanti vredni 32 miliona evra. Usledile su nove akcije u Švajcarskoj, Nemačkoj, Lihtenštajnu, Monaku i čuvena pljačka draguljarnice „Graf“ u tržnom centru „Vafi“ u centru Dubaija, koja je trajala svega 20 sekundi. Sve njihove pljačke su nenasilne i završavaju se samo pretnjom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track