Romana Panić: Nemam sreće u ljubavi, digla sam ruke od toga!
Foto: Damir Dervišagić

Priznala

Romana Panić: Nemam sreće u ljubavi, digla sam ruke od toga!

Stars -
Pevačica priznaje da je imala samo neuspehe u ljubavi

Romana Panić bila je na korak od braka sa advokatom Fotosom Pitađisom i priznaje da joj čaršijske priče da je obnovila vezu s njim otvaraju stare rane.

"Imala sam velike ljubavi i lepo je da se čovek pohvali da je imao takve emocije. Volim ljude i ne gubim veru u njih. Ali sada sam sama. Iako nemam sreće sa muškarcima, verujem da me pravi čeka", kaže pevačica i dodaje da je najvažnije biti iskren prema sebi i da od "kajanja nema vajde“:

Romana i Zoran Šupić
Romana i Zoran Šupić

"Nikada se nisam pokajala ni zbog čega, jedini ispravan put je iskrenost. Cena je visoka i plaćam je uvek. Neki ljudi dođu, drugi odu, ali za mene je najvažnije da pratim svoj put, ma kakav on bio. Danas je privilegija biti iskren prema sebi".

Sve Romanine ljubaviRomana je kao neafirmisana pevačica bila u vezi sa izvesnim Sašom. Njena najveća ljubav je grčki advokat Fotos Pitađis, s kojim je skoro tri godine bila u burnoj vezi. Fotos je Romanu prevario sa voditeljkom Jovanom Simić, koja mu je i rodila dete. Pre nekoliko meseci bila je u kratkoj vezi sa fudbalerom Zoranom Šupićem.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja