NEDA UKRADEN: Kiks voditelja me nije pogodio, ali neću doći na finale!
Foto: Damir Dervisagic

Nesuđeni finalista TLZP

NEDA UKRADEN: Kiks voditelja me nije pogodio, ali neću doći na finale!

Stars -
Imam mnogo obaveza i koncerata do kraja godine. Nisam sigurna da ću stići na finalnu emisiju, jer imam koncert veče pre toga, rekla je pevačica

Neda Ukraden tvrdi da nije razočarana zbog kiksa Marije Kilibarde i Bojana Ivkovića u polufinalu “Tvoje lice zvuči poznato”, kada su je proglasili finalistom, a minut kasnije, pravdajući se da im matematika nije jača strana, rekli joj da nije zaslužila mesto u finalu.

Umesto nje, u završnici takmičenja pojaviće se glumac Nenad Okanović jer je, kako su naveli, osvojio više glasova publike od Nede. Pevačica je odmah napustila studio i nije s ostalim takmičarima bila na sceni dok je nastupala pobednica polufinalne emisije Katarina Bogićević.

Neda tvrdi da je bila preumorna da bi sačekala još nekoliko minuta do kraja emisije.

http://www.youtube.com/watch?v=odRxWF7sVtw

"Bila sam zaista umorna! Imala sam koncert u Ljubljani i direktno sa aerodroma došla u emisiju, gde sam imitirala Madonu. Bilo mi je veoma naporno i nisam očekivala da ću proći u finale, tako da me kiks voditelja nije pogodio. Hvala produkciji "Emoušn" na poverenju i mislim da sam maksimalno uradila sve što su od mene tražili. Ćerka i svi članovi moje porodice su ponosni na mene", rekal je Ukraden.

Ona ne planira da prisustvuje finalu iako je to obaveza svih takmičara!

"Imam mnogo obaveza i koncerata do kraja godine. Nisam sigurna da ću stići na finalnu emisiju, jer imam koncert veče pre toga. Kada sam prihvatila učešće u TLZP, nije se tačno znalo kada su termini polufinalne i finalne emisije", rekla je Neda.

Osim Okanovića, u finale su se plasirali i Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Elena Risteska i Katarina Bogićević. Oni će se takmičiti za nagradu od 25.000 evra, koju će proslediti u humanitarne svrhe.

http://www.youtube.com/watch?v=jPDEJbCLHIo

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track