(VIDEO) PEVALI NA - 21: Željko i Marija ugrejali Zaječarce za Novu!
Foto: Printskrin

Proslava na trgu

(VIDEO) PEVALI NA - 21: Željko i Marija ugrejali Zaječarce za Novu!

Stars -
A sada jedan aplauz za sve jer ste tako hrabri i izašli ste po ovoj hladnoći, ovim rečima počeo je svoj nastup Željko Joksimović

Novu 2015. godinu mnogi Zaječarci dočekali su na gradskom trgu sa Željkom Joksimovićem i Marijom Šerifović.Sinoć oko 22 sata zaječarski trg počeo je da se lagano puni jer je na scenu trebalo da stupi svetska zvezda Marija Šerifović.

U svom specifičnom stilu, ne skidajući osmeh sa lica, Marija je uspela da napravi odličnu atmosferu. Iako je bilo minus 21 stepeni, publika nije omanula. Pevali su zajedno sa Marijom, đuskali što zbog veselja, što zbog hladnoće, a ona je pokazala da joj hladnoća ni malo ne smeta.

"A sada jedan aplauz za sve jer ste tako hrabri i izašli ste po ovoj hladnoći", ovim rečima počeo je svoj nastup Željko Joksimović na zaječarskom trgu, a zatim, zajedno sa orkestrom, aplaudirao publici.

Oduševljeni posetioci pozdravili su ga ovacijama, a zatim zapevali sa njim njegove najveće hitove. Kako se bližila ponoć, trg se lagano punio a posetioci kaoda nisu osećali ledeni vazduh od koga je i lice trnulo.

Približila se ponoć, a Željku se na bini pridružila Marija. Ovo dvoje vrhunskih pevača publiku je u Novu 2015. godinu uvelo uz duetsku pesmu ''Kad zamirišu jorgovani''. Za kraj, usledio je spektakularni vatromet koji se prolomio zaječarskim nebom.

http://www.youtube.com/watch?v=mCKhKPW_efE
(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track