OTKRIVAMO: Sa ovom ženom srpske pevačice dele Ćazima

Osmani se tajno viđa sa Marinom Miljatović

OTKRIVAMO: Sa ovom ženom srpske pevačice dele Ćazima

Stars -
Kontroverzni albanski biznismen poslednje dve godine u vezi je s vlasnicom jednog hotela u Geteborgu

Prava izabranica Ćazima Osmanija nije nijedna pevačica iz Srbije, već Marina Miljatović, vlasnica jednog hotela u Geteborgu.Kako Kurir saznaje, albanski biznismen se poslednje dve godine viđa sa Šveđankom našeg porekla koja godinama živi i radi u Geteborgu.- Ćazim često odlazi kod Marine u Švedsku, ali i ona njega posećuje u Pragu, gde je njegovo stalno mesto boravka. Marina dobro zna da Feliksa povezuju s mnogim devojkama, ali je srećna jer se na kraju uvek vrati njoj - priča naš izvor.

Uspeli smo da stupimo u kontakt s Marinom, koja u svom hotelu obavlja i funkciju generalnog direktora. Ona je istakla da sa Ćazimom izuzetno dobro funkcioniše daleko od očiju javnosti.- Ne želim da potvrdim niti da demantujem to da li smo nas dvoje u vezi. Mi smo super funkcionisali bez medijske pompe. Upoznali smo se u Češkoj preko prijatelja. Sve ove godine sam vodila računa da se moje ime ne povlači po novinama - priča Marina.

Nisu znale za devojku iz Švedske... Ana Nikolić, Sanja Maletić i Nataša Bekvalac
Nisu znale za devojku iz Švedske... Ana Nikolić, Sanja Maletić i Nataša Bekvalac

Na naše pitanje kakav je Feliks kao ljubavnik, Marina kroz smeh odgovara:- Uh, mogu samo da vam kažem da je on džentlmen i veliki gospodin, a vi to tumačite kako god želite. O Ćazimu mogu da kažem sve najbolje - kaže Miljatovićeva, koja poručuje da se ne plaši Feliksovih bivših izabranica, a ponajmanje Mande Popović, s kojom je takođe bio u dugogodišnjoj vezi.- Za dotičnu damu sam čula. Ne plašim se nijedne od devojaka s kojima su ga dovodili u vezu. Čak se ni njegove zakonite supruge ne bojim zato što ništa loše nisam uradila - smatra Marina.Pošto smo završili razgovor, Marina se iznenada predomislila i poručila da ne želi da priča o Ćazimu i zamolila da ne objavljujemo ništa od onoga što je rekla.Pozvali smo i Osmanija, koji nije bio rad da detaljiše o Marini.- O meni nijedna žena ne može loše da priča. Pa s kim će se jedna žena s prostora bivše Jugoslavije lepše provesti i uživati nego sa mnom - smatra Ćazim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track