EMILIJA KEŽMAN: Mateja i ja smo išli zajedno na Kopaonik, ali moj novi dečko nije ljubomoran
Foto: Dado Djilas

ISKRENA

EMILIJA KEŽMAN: Mateja i ja smo išli zajedno na Kopaonik, ali moj novi dečko nije ljubomoran

Stars -
Sveže sam razvedena, tj. slobodna sam žena i imam pravo da imam nekog pored sebe. Tačno je da sam emotivno ispunjena i vrlo sam srećna, kaže Emilija

Emilija je još tokom brakorazvodne parnice sa Matejom Kežmanom započela vezu sa javnosti nepoznatim muškarcem.

"Emilija je već godinu dana u vezi s muškarcem koji je, kao i Mateja, u kasnim tridesetim godinama. Nije poznat javnosti i uglavnom radi u inostranstvu. Viđaju se kada on dođe u Beograd, a upoznali su se preko prijatelja na jednoj proslavi. Ona je baš srećna pored njega" kaže izvor blizak bivšoj supruzi proslavljenog fudbalera.

Emijila je prokomentarisala ove navode i priznala da je srećna i ispunjena žena.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

"Sveže sam razvedena, tj. slobodna sam žena i imam pravo da imam nekog pored sebe. Tačno je da sam emotivno ispunjena i vrlo sam srećna. Što ne bih mogla da imam dečka kada i Mateja ima devojku?! Trenutno mi je lepo u ljubavnom životu, a ne bih želela da otkrivam njegovo ime jer on ne želi da se piše o njemu", priča Emilija, a na pitanje da li je njen partner ljubomoran na to što to ona provodi dosta vremena sa bivšim, odgovara:

"Ima potpuno poverenje u mene. Mateja i ja smo na Kopaoniku spavali u odvojenim apartmanima!

Podsetimo, Emilija i Mateja bili su u braku 14 godina i imaju troje dece. Razveli su se jer ju je on prevario sa Marijom Perković, s kojom je dobio sina.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

(blic.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja