POSLE 26 GODINA: Brega prekinuo koncert u Dubrovniku, publika sama pevala!
Foto: Printskrin

Problem sa tonom

POSLE 26 GODINA: Brega prekinuo koncert u Dubrovniku, publika sama pevala!

Stars -
Postoje u životu događaji koje želite da zaboravite i oni koje ćete pamtiti do smrti. Ovaj koncert bio je jedan od onih koje nikada nećemo zaboraviti, rekao je muzičar

Goran Bregović nastupio je u Dubrovniku sa Alenom Islamovićem i Orkestrom za venčanja i sprovode u prepunom klubu u sklopu nove turnejeOdmah nakon izlaska na pozornicu Goran Bregović (64) prekinuo je koncert zbog problema s tonom i pozvao svog ton majstora na pozornicu kako bi otklonio problem. U međuvremenu, neougodnu situaciju rešila je dubrovačka publika sponatano uglas zapevavši pjesmu "Nakon svih ovih godina".

Bregović nije skrivao iznenađenje, a tehnički je problem brzo otklonjen i prvi Bregovićev koncert u Dubrovniku nakon raspada banda, 1989. godine, počeo je.

Publika je doslovno od prve do poslednje pesme pevala s Bregom i Alenom, a neki su samo zbog koncerta došli u Dubrovnik iz svih gradova regije pa i Londona.

"Postoje u životu događaji koje želite da zaboravite i oni koje ćete pamtiti do smrti. Ovaj koncert bio je jedan od onih koje nikada nećemo zaboraviti", rekao je Brega na kraju koncerta.

Pogledajte kako je bilo u Vranju

http://www.youtube.com/watch?v=msOrDaAd7kE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja