HUMANO: Edin Džeko dao Doni Ares novac za lečenje

Igrač Mančester sitija pokazao da je veliki humanitarac

HUMANO: Edin Džeko dao Doni Ares novac za lečenje

Stars -
Sportista na donatorskoj večeri za 1.000 evra kupio portret koji je naslikala pevačica obolela od raka i uplatio veću svotu u njen novoosnovani fond kako bi imala za hemoterapije

Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, nedavno je u jednom hotelu na Bjelašnici priredila donatorsku večeru, na kojoj se prikupljao novac za njeno lečenje od težeg oblika karcinoma. Brojne poznate ličnosti dale su doprinos ovoj akciji, a najviše novca stiglo je od Edina Džeka, iako nije bio prisutan.

Veliko srce... Edin Džeko
Veliko srce... Edin Džeko

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine koji igra za Mančester siti zbog obaveza u Engleskoj nije mogao da dođe na ovaj humanitarni događaj i otvaranje pevačicine fondacije za obolele od raka, ali je unapred rezervisao Donin autoportret, za koji je uplatio 1.000 evra. Poznato je da je Džeko veliki humanitarac, pa je u dogovoru sa svojom devojkom Amrom Silajdžić na tu sumu naknadno uplatio veću svotu novca za Donine hemoterapije koje su preskupe.- Edin i Amra kupili su na aukciji sliku Done Ares kako bi pomogli rad fondacije koju je osnovala pevačica. Oni je smatraju velikom heroinom i podržavaju njenu borbu. Sliku je naslikala Dona i to je njen autoportret. Pitala je može li biti i ona zmaj, a Edin joj je poručio da ona to već jeste. On je poslao novac po meni, a ja sam ga prosledio Doni - kaže Jasmin Ligata, fudbalerov PR menadžer.

Pored Edina i brojnih folkerkinih prijatelja i kolega, i pevač Osman Hadžić joj je pomogao finansijski. On je održao nekoliko koncerata u Americi, a sav prihod od toga išao je za Azrino lečenje i njenu fondaciju.- Znam da ću pobediti ovu bolest. Hvala od srca svima koji su došli da napravimo veliku stvar - rekla je pevačica.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track