TIJANA DAPČEVIĆ: Imala sam dugu kosu a onda sam je sama ošišala od besa zbog...
Foto: Damir Dervišagić

Puno je povredilo

TIJANA DAPČEVIĆ: Imala sam dugu kosu a onda sam je sama ošišala od besa zbog...

Stars -
Bila sam vukovac u osnovnoj školi. Tek u drugom razredu srednje škole dobila sam prvu četvorku i onda je stradala kosa i do dana današnjeg strada, govori pevačica

Tijana Dapčević je gledaocima Grand televizije otkrila je neke detalje iz svog privatnog života.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO GRAND NARONU TELEVIZIJU

Odrasla je u Skoplju u kojem je provela divno i bezbrižno detinjstvo, a u školi je bila dobar đak i ređala je samo petice, sve do dugog razreda srednje škole kada je dobila prvu četvorku. A kako je “preživela” tu neprijatnost, otkrila je Vesni Milanović u emisiji.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

"Bila sam vukovac u osnovnoj školi. Tek u drugom razredu srednje škole dobila sam prvu četvorku i onda je stradala kosa i do dana današnjeg strada. Tada sam dobila četvorku iz harmonije, to vam je muzička matematika i nisam mogla sebi da dođem i sama sam sebi odsekla kosu. Kad je moja majka ušla u sobu, rekla je samo: Dobro je, nije kosa, porašće", izjavila je nasmejana pevačica.

Kao tinejdžerka nije se puno inetresovala za suprotni pol, a onda je srela Milana sa kojim i dalje uživa u harmoničnom braku.

"Uvek sam se postavljla, zbog tog mog iracionalnog straha, kao da sam im drug iz vojske. Zato ja kažem da sam se rodila kad sam upoznala Milana Dapčevića, on je glavni baja već petnaest godina", rekla je plavokosa pevačica i čelistkinja u emisiji "Iz profila".

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Svet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track