Knez: Željko mi piše brzu pesmu za Evrosong!
Foto: Cile

Pevač oduševljen saradnjom

Knez: Željko mi piše brzu pesmu za Evrosong!

Stars -
Predstoji nam naporan posao, koji moramo obaviti u kratkom roku, s obzirom na to da nam je ostalo malo vremena, poručio je Knez

Nenad Knežević Knez potvrdio je pisanje Kurira da će njegovu pesmu za Evroviziju raditi Željko Joksimović.- Srećan sam što sam konačno u studiju i što je počeo rad na pesmi s kojom ćemo se predstaviti u Beču. Za mene je posebna čast što je tu numeru uradio Željko Joksimović, o čijem kvalitetu i znanju ne treba trošiti reči - kazao je Knez za portal RTCG.Crnogorski pevač je otkrio da kompozicija neće biti balada, kao što verovatno publika očekuje.- Pesma će biti nešto brža i veselija u odnosu na one na koje smo navikli. Biće to lepo iznenađenje. Predstoji nam naporan posao, koji moramo obaviti u kratkom roku, s obzirom na to da nam je ostalo malo vremena - poručio je Knez.

 Željko Joksimović,
Željko Joksimović,

Nenad Knežević će nastupiti u drugom polufinalu, zajedno s predstavnikom Slovenije. Crna Gora na prestižnom takmičenju ima samo jedno učešće u finalu, koje joj je prošle godine obezbedio Sergej Ćetković, tako da sa Željkom u timu verovatno pucaju na pobedu.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track