SAD I ALEKSA JELIĆ PRETI: Tužiću Graju i Leontinu za prevaru!
Foto: Arhiva Kurir, Fonet, Marina Lopicic

Obaračun

SAD I ALEKSA JELIĆ PRETI: Tužiću Graju i Leontinu za prevaru!

Stars -
Graja je mogao da kaže da ne zna da je ranije izvođena, pre objave snimka na Jutjubu, ljut je pevač

Aleksa Jelić, koj ije bio u finalu izbora z asrpskog predstavnika na Evrosongu, tužiće Vladimira Graića Graju i Leontinu Vukomanović jer su mu dodelili, kako tvrdi, staru pesmu. Naime, još dok je takmičenje trajalo, Marija Mihajlović je na Fejsbuku prenela komentar da je pesmu pre sedam godina izveo Đorđe Gogov na televiziji, što je šokiralo Jelića, koji je odlučio da se obračuna sa autorima numere.

"Hvala Graiću i Leontini što su me lagali i prevarili, stručni tim će se njihovim delima pozabaviti, sastanci su već u toku. Ja imam sva prava, zakon je na mojoj strani, a neko mora da odgovara za ovu sramotu", ispričao je Aleksa Jelić.

"Graja je mogao da kaže da ne zna da je ranije izvođena, pre objave snimka na Jutjubu, a sada je to smešno. To je bezobrazluk, nisam ni mogao da zamislim da će mi se ovo dogoditi, ali hvala divnim ljudima koji su mi snimak predali iz privatne arhive, tako da je dokaz postoji i neće nestati", ogorčen je pevač-

"Ja sam prevaren i izigran, zloupotrebili su moj lik i delo, moj entuzijazam prema muzici, sve ono što se godinama gradio i osudili me na trku koja je unapred izigrana", tvrdi Aleksa.

Kompozitor Kompozitor Vladimir Graić Graja ogorčen je zbog tvrdnji Marije Mihajlović da je Aleksi Jeliću dao staru pesmu „Vodi me“, koju je ovaj pevač izveo na nacionalnom izboru za srpskog predstavnika naEvroviziji.

"Zvali su me sa RTS jer se Aleksa bunio da sam mu dao pesmu koja je izvedena. Išao sam na sastanak. Neko je postavio snimak iz kuće u kojoj su bili smešteni učesnici tog šoua na kome se s razglasa čuje sporni demo-snimak. Pesma nije emitovana čak ni u programu. Moje pravo je povređeno ako je pesma ikada i emitovana. Čuo sam da je snimak bio i na Jutjubu. Nemam veze s tim. Nikome nisam dao prva da koristi pesmu. Ona mi je ukradena i iskorišćena u svrhu za koju nije pravljena. Nisam nikom dao pravo prvog emitovanja. Mi smo pravna država i zbog svega što se desilo podneću tužbu. Nemam ugovor, niti sam bilo kome nešto obećao", tvrdi Graić.

http://www.youtube.com/watch?v=p-Vvn9LVMFI

Alo/EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track