DRLJAČINA SUPRUGA: Bora teško podnosi smrt brata i ne vraća se u Parove!
Foto: Damir Dervisagic

Tuga

DRLJAČINA SUPRUGA: Bora teško podnosi smrt brata i ne vraća se u Parove!

Stars -
Bora je veoma emotivan i plače ko kiša čak i kada mu neko od poznanika premine, a ne brat za koga je bio jako vezan, rekla je Rada

Jedan od najstarijih učesnika rijalitija Parovi Bora Drljača napustio je kuću zbog smrti brata od strica Mladena, za koga je bio jako vezan. Pevačeva supruga Rada kaže da je Bora teško prihvatio tragičnu vest i da pokušava da se sabere, kako bi sahranio brata.

"Upravo idemo u Suvaju, gde je živeo Borislavljev brat. Teško mu je, ali pokušava da se drži, videćemo kako će biti kasnije, kada ga vidi u kovčegu. Kao što znate, Bora je veoma emotivan i plače ko kiša čak i kada mu neko od poznanika premine, a ne brat za koga je bio jako vezan. Velika je žalost što je Mladen umro u 55. godini života", - kaže Rada.

"Bojala sam se kako ću to saopštiti Bori. Prvo sam u subotu tražila produkciji da mu kažu da mu je brat teško bolestan, kako ga vest ne bi pogodila iznenada. Nažalost, oni su ga zaštitili i nisu mu rekli. Kada je Mladen preminuo, znala sam da moram da mu javim. Organizatori su mi dozvolili da mu strašnu vest saopštim preko telefona, što ga je posebno šokiralo. Bojala sam se kako će reagovati, pa sam unapred zamolila ljude da budu pored njega u tom trenutku", otkriva pevačeva supruga.Prema Radinim rečima, zbog smrtnog slučaja, njih dvoje još uvek nisu stigli da pričaju u tome da li će se Bora vratiti u rijaliti.

"Situacija je takva da nismo razgovarali na tu temu, ali sam sasvim uverena da se neće vraćati u rijaliti, među taj šljam. Tamo ima svega i svačega, a on je u žalosti, jer je izgubio nekog ko mu je bio blizu srca", rekla je Rada.

Foto Damir Dervišagic
Foto Damir Dervišagic

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja