EMA LAPIN BRANI DEČKA IZ PAROVA: Marko nije pipkao devojčicu (8), a dobio je batine!
Foto: Dragana Udovičić

Optužen da je seksualno napastvovao

EMA LAPIN BRANI DEČKA IZ PAROVA: Marko nije pipkao devojčicu (8), a dobio je batine!

Stars -
Tačno je da je nastao haos na rođendanu ćerke naših prijatelja, gde su gosti Marka ubili od batina, ali je devojčica izmislila celu priču

Pevačica Ema Lapin kaže da je nije tačno da je njen dečko Marko Perović, učesnik rijalitija Parovi, seksualno napastvovao osmogodišnju devojčicu, već da je devojčica izmislila celu priču.

"Tačno je da je nastao haos na rođendanu ćerke naših prijatelja, gde su gosti Marka ubili od batina. Ne znam šta bi se desilo da policija nije stigla na vreme. Međutim, on tu devojčicu nije pipkao i napadao. Mala je sve izmislila jer je prethodni dan na internetu gledala scene silovanja, pa joj se rodila ideja", rekla je pevačica.

Podsetimo, menadžer Marko Perović, učesnik rijalitija „Parovi“, pre godinu dana prijavljen je policiji zbog navodnog seksualnog uznemiravanja osmogodišnje devojčice.

Naime, na jednom slavlju, koje je pravio prijatelj Marka i njegove devojke Eme Lapin, devojčica je istrčala iz svoje sobe i pred svim gostima počela da plače jer je, po njenim rečima, učesnik "Parova" napao."Devojčica je slavila osmi rođendan i kuća je bila puna dece, ali i prijatelja njenih roditelja. Žurka je bila u svim prostorijama, pa nije bilo moguće znati ko se gde u datom trenutku nalazi. U jednom trenutku slavljenica je došla uplakana i ispričala roditeljima da ju je Marko pipkao i napadao u kutku njene sobe. U tom trenutku on nije bio u toj prostoriji, pa ga je jedna od gošći pozvala da izađe u dvorište.Čim se pojavio, gosti su počeli da ga udaraju, šutiraju i psuju mu sve po spisku, dok je majka istraumirane devojčice, koju je menadžer navodno pokušao da obljubi, pozvala policiju. Policajci su brzo stigli u Kaluđericu i spasli Marka razjarenih gostiju, napravili zapisnik i odveli ga iz kuće prijatelja. Ne znam šta se trenutno dešava sa tim postupkom", rekao je izvor.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja