HAOS U SUDU Advokat: Stanija će dobiti batine po guzi!
Foto: Nemanja Pančić

Zastupnik odveo starletu u kabinet

HAOS U SUDU Advokat: Stanija će dobiti batine po guzi!

Stars -
Soraja se suočila s Dobrojevićevom u sudu, gde je njihovo ročište prekinuto jer je Nemanja Aleksić vređao sudiju, a zatim prostački govorio o klijentkinji

Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić juče su se srele u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, nakon što su se mesecima javno prepucavale.Iako se očekivalo da će se u sudnici sukobiti starlete, to se nije dogodilo, ali je zato Stanijin advokat Nemanja Aleksić napravio skandal. On je prvo omalovažavao sudiju Slađanu Pantović, a onda je tražio i njeno izuzeće. Zbog nepoštovanja suda Pantovićeva mu je izrekla dve kazne od po 15.000 dinara, posle čega je ročišteprekinuto.

Narušen red u sudnici

- Niste upućeni u predmet koji treba da radite. Ne znate šta piše u tužbi i pitanje je da li ste je pročitali. Previše ste emotivni. Ne možete i ne umete da napravite red u sudnici. Vi kao da ste samo prošli pored Pravnog fakulteta. Dozvoljavate da tužilja radi šta hoće dok vi pravite zapisnik - vikao je Aleksić.Starlete nisu mogle da dođu do reči.- Suđenje je prekinuto jer su mi postavljali pitanja koja nemaju veze s ovim slučajem. Protiv Soraje nemam ništa, ali sam morala da zaštitim ugled i čast - rekla je Stanija, a njen branilac je dobacio:Izrežirana drama- Stanija sad ide kod mene u kabinet i dobiće batine po guzi. Nadam se da ćemo kad se ovo završi sve troje sesti i popiti kafu.Soraja tvrdi da je drama u sudnici izrežirana.- Nepoštovanje zakona predstavlja sramotu. To bacanje po sudnici, vređanje svih nas rezultat je toga da suprotna strana nije zadovoljna ishodom suđenja. Ja sam strpljivo čekala moj red, koji naravno nije došao zato što bih mnogo toga imala da kažem, ali ostavićemo to za sledeće suđenje. Tvrdim da će vam biti vrlo zanimljivo - rekla je Vučelićeva po izlasku iz suda.Podsetimo, Dobrojevićeva je tužila Soraju nakon intervjua koji je dala za jedan magazin, u kojem je tvrdila da je Stanija u ve-ceu oralno zadovoljavala njenog prijatelja Matiju na otvaranju kluba.

Nije došla do reči... Soraja
Nije došla do reči... Soraja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track