MESAR IZ ZVEZDA GRANDA: Sad svi od mene da kupe meso!
Foto: Printskrin

Dobro mu ide

MESAR IZ ZVEZDA GRANDA: Sad svi od mene da kupe meso!

Stars -
Od kada se pojavljujem na televiziji više mi plaćaju za svirke po kafanama, a i klanici je porastao promet zbog moje popularnosti, kaže Radovan Šofranac

Radovan Šofranac (29), mesar iz Rijeke, na dobrom je putu da se probije na estradu takmičeći se u “Zvezdama Granda”. U dosadašnjem takmičenju mesar je pobrao simpatije publike širom regiona prvenstveno izvodeći zabavnu muziku.

"Nisam verovao da se u Hrvatskoj toliko mnogo gledaju “Zvezde Granda”. Kupci me sad prepoznaju i rado dolaze kod nas da kupuju meso. Svi ljudi vole da vide čoveka koji je raspevan i koji emituje dobre vibracije. Prepoznaju me i hvale me i to mi mnogo znači jer bih voleo da postanem cenjen pevač. Što se tiče tezgi, i one su mi sada bolje plaćene, ne nešto mnogo više, ali je osetna promena", rekao je Radovan.

On priča da mu je krenulo i u ljubavi, pa od kada se pojavljuje na televiziji devojke mu se same nabacuju, ali dodaje da ga nijedna nije sasvim osvojila pa je “slobodan kao ptičica”.

Od koleginica mu se najviše sviđa Severina."Severina je najbolja i omiljena nama Riječanima. Osim što odlično izgleda, zna i da peva iako joj to neki osporavaju, jer da nije tako ne bi bila gde jeste. Nadam se da ću je upoznati i snimiti sa njom duet, nalik onom koji je uradila sa Sašom Matićem.

Uz ambiciju da ostvari uspeh na estradi, Radovan ne planira da napusti posao u klanici."Školovao sam se da budem mesar i volim svoj posao. Mislim da ga dobro radim, a budući da pevajući dolazim na posao i da stalno pevam dok tranžiram meso, sigurno je da mi zanimanje pričinjava zadovoljstvo", rekao je mlada Zvezda Granda.

http://www.youtube.com/watch?v=3L83uKZNOZg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja