PINKOVE ZVEZDE: Ovih 12 takmičara je prošlo dalje!

Pevački šou

PINKOVE ZVEZDE: Ovih 12 takmičara je prošlo dalje!

Stars -
Članovi žirija više ne podižu stolice već izvođenje numera ocenjuju elektronski

Peto veče trećeg kruga najomiljenijeg talent šou programa u Srbiji Pinkove zvezde održao se uz pregršt dobrih i talentovanih kandidata. Novi krug doneo je nova pravila pa se tokom večeri smenjivalo pet grupa po 4 pevača koji se međusobno nadmećali.

Članovi žirija više ne podižu stolice već izvođenje numera ocenjuju elektronski.

Nova pravila učinila su takmičenje još zanimljivijim, a Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević su bili na još većem iskušenju i pod neugodnom atmosferom po njih.

Tok emisije

21.24 - Braž

- Sebastijan Bajra i Marko Stolić - Samo nju ne kuni majko - dalje je prošao Marko Stolić.- Aleksandra Veljović i Jelena Aćimović - Sve je prošlo među nama - dalje ide Aleksandra- Bojan Andov i Marko Žakula - Nije za nju - dalje ide Marko Žakula.- Miloš Škrkić i Milan Stojanović - Neću, neću dijamante - dalje ide Milan Stojanović.- Miroslav Stančić i Aldin Avdijaj - Da mi srce krvari - dalje ide Aldin Avdijaj.- Hristijan Petrović i Branislav Lazić - Snovi od stakla - dalje ide Branislav.

12.10 Direktno dalje ide Pavle, u baraž idu Branislav i Hristijan, dok je Vanja ispao.

12.00 Branislav Lazetić - Kad bi moja bila

Idem ja kući, ponavljao je Bora. Pa kako sada da preuzmem odgovornost, zapitao se Bora. Nije bila najbolja interpretacija, ja sam ga čuo u boljim izvedbama, rekao je Haris. Ovde nisi bio baš potpuno siguran kao što znaš i nisu ti bili neki detalji potpuno dobro otpevani, primetio je on. Meni je ovo bilo sjajno, ali baš, rekao je Miroslav. Mene, ako nije problem i suviše indiskretno, otkad je završen 3K Dur, šta si ti radio? zapitao se Miroslav. Podizao porodicu, priznao je Branislav. Biće njega koliko god hoćeš, uveravao je Haris.

23.51 Pavle Dejanić - Glasno glasnije

Aplauz čitavog studija. Pravi rokerski nastup. Pavle, ono što je najbitnije u tvojim nastupima, ovo uvek uradiš publici i ja ti skidam kapu za to, rekao je Milan. Ovo je pravi rock pevač, ovakvog nisam čuo, ne pamtim, rekao je Haris. Tolika energija, tolika snaga, tako sigurno, ubedljivo, baš pravo rok pevanje sa krkljandom, to je strašno, svaka čast, hvalio ga je Haris. Znajući kako Branislav peva, posle njega, ja imam samo jedno da kažem - Ja ne bih smeo sa njima da se takmičim, poručio je Bora čitavoj grupi.

23.47 Hristijan Petrović - I balvalJa mislim da je pokojni Šaban Bajramović živ, da bi ti iz sve snage aplaudirao, rekao je Miroslav. Nemam komentar, definitivno, mi smo tužni što neko mora otići, dodala je Ceca. Haris se složio.

23.41 Vanja Lakatoš - Prosjak i kraljOpasno, meni je bilo savršeno. Sve, emocija, boja interpretacija, savršeno. Mera, odlično, rekla je Marina. Izuzetno dobro, ne znam šta ćemo da radimo, rekao je Bora. Lepo toplo umiljato, sve na svom mestu. Meni se ovo jako dopalo, rekla je Ceca. Vrlo teška pesma, pogotovo ako se želi pobeći od Adila, a ti si dobro pobegao. Otpevao si na svoj način, primetio je Haris.

23.36 Direktno dalje ide Spase, u baraž idu Aldin i Miroslav, dok je Denis ispao. Šta god da smo ocenili večeras, nerealno je, rekla je Ceca. Svi su zaslužili prolaz.

23.29 Spase Petrov - Sinovi tuge

Ali Spase me oduševio, rekla je Marina. Spaske, toliko jako zrelo čvrsto i dominanto pevanje da si ovde nas zasenio. Apsolutno si rame uz rame s nama, iako nemaš ni tu karijeru ni te godine, takav način pevanja ti obezbeđuje karijeru, rekao je Haris. Super si tako, nemoj ništa skidati, rekla je Marina.

23.23 Aldin Avdijaj - Korak do snaFenomenalno, rekao je Miroslav uz opasku da mu je Bora naredio da ne sme ništa da zameri. Ima tu mnogo zamerki. Ukupni utisak što se mene tiče je dobar, ali zamerki ima, rekao je on. Haris se usprotivio. Jedina zamerka ako postoji to je zato što ti je refren visok. Toliko teška pesma, ti si je doneo u svom maniru, sa svojim ukrasima i trilerima. Za sada si najbolji, dodao je Haris. Iz baraža u baraž prolaziš, uopšte mi nije žao. Večeras si zaista blistao, priznala je Ceca.

23.17 Denis Ibrahimović - Loša stara vremena

Bogami dobro, pri kraju si bio sve bolji i bolji. Mnogo teška pesma, mnogo zahtevna pesma, ali izborio si se, svaka čast, rekla je Marina. Tu ima jedan nejasan harmonski skok, i izgleda kao da je falš, a nije falš, nego ima puno emocije i dinamike i to si jako lepo doneo, rekao je Haris. Miroslavu je taj deo zvučao kao falš, i to mu je i zamerio.

23.11 Miroslav Stančić - Zadnju suzu isplakaću

Imenjače, ovo je samo na oko jednostavna pesma. Vrlo je teška za izvodjenje i puna je zamki. Ti si sve te zamke uspešno prebrodio da je ovo potpun utisak bio. Miroslav je rekao da mu je drago jer ga je Miroslav pohvalio, pa je tako kompletirao pozitivne utiske žirija. Meni je bilo predivno, stvarno predivno, tako jedno gospodsko pevanje, jedna predivna emocija, super! dodala je Marina. Ja mislim da bi još bolje otpevao da ti je sporija matrica bila, primetio je Haris.

23.06 Direktno dalje ide Predrag, u baraž idu Milan i Miloš, dok je Petar ispao.

22.55 Predrag Uskoković - Tebi za ljubav

Dugo nisam čula ovu pesmu, i meni si ti to sjajno otpevao, poručila mu je Ceca. Visoko postavljen glas, a tačan, potpuno tačan, i naročito me je pogodilo, imao sam potpunu identifikaciju sa stihovima "tebi za ljubav ostaviću vino". Boro ja sam to uradio pre 26 godina, pohvalio se Miroslav. Dobro je ovo bilo meni, drugi krug bolji od prvog, ali si i u prvom i u drugom imao dva momenta u kojima si jurio matricu, ali je dobro to sve, dodao je Miroslav.

22.50 Milan Stojanović - Prazna čaša na mom stolu

Ubedljiv skroz, prijatan i dobra dinamika, pa nema šta više, pročitao je Bora iz svog teftera. Sa lakoćom peva, prilično tačno, sa lakoćom, ali što kaže Bora, nekako mi je on bio najopušteniji od prethodna dva kandidata, rekla je Ceca. Korektno, profesionalno, stvarno jedna zrela boja, dodala je Marina.

22.45 Petar Cvetković - Ti za ljubav nisi rođena

Nije bilo sjajno, zaključio je Miroslav. Ima glas, međutim, bilo je dosta nepreciznosti, tanko je to bilo, rekla je Marina. Pa ne znam, ako dečko ima neki problem, to je u ovoj situaciji stvarno teško. Imati zdravstveni problem i pevati je zaista teško, rekao je Haris. Da znaš da pevaš, to je evidentno, to stoji, ali da nisi briljirao večeras, to stoji, dodao je on.

22.40 Miloš Škrkić - Kafana je moja sudbina

Ima neku svoju boju. Neki način svog pevanja, ali da tu fali dosta trilera i ukrasa, fali sigurno. Dosta je to ravno bilo, ima jedno mesto gde je triler neizbežan u pesmi, a nije ga bilo u četiri puta i to znači da ga ti ne osećaš, primetio je Haris. Lepo, korektno, ali to što se dikcije tiče, to se u hodu ispravlja, i meni je večeras ovo bilo jako korektno, rekla je Ceca. Bora je uzviknuo: "Kafana je tvoja sudbina".

22.37 Direktno dalje ide Aleksa, dok u baraž idu Marko Žakula i Bojan Andonov, dok je ispao Saša Kuzeljević.

22.29 Aleksa Savić - 23 prosinac

Zaslužio si sva ta srca i sve te medvediće. Vrlo ubedljivo, praznik za uši, rekao je Bora. I treba mu dati kompliment, ako dajete komplimente paketićima, evo paketa, može ga poštar primiti, dodao je Haris. Sjajna dinamika koja prija, ali tako jedno lepo pevanje, znalački, primetio je Haris. Očigledno se radi o izuzetno talentovanom dečku. Kako sam ja čuo, mnogo je bio bolji drugi deo interpretacije od prvog, primetio je Miroslav. Ako se budeš posvetio ovome na jedan ozbiljniji način, stvarno imaš velike šanse da budeš zvezda, dodao je on.

22.23 Saša Kuzeljević - Bitanga i Princeza

Odličan izbor pesme. Ovo je jedna od boljih pesama, koje ja jako volim. Dođeš do refrena, i onda postaneš nizak. Trebaju ti male merdevine, popneš se na male merdevine i dohvatiš taj ton, rekao je Bora. Ne da se slažem i vrlo poštujem to što je Bora rekao i nemam nameru ni da oduzimam ni da dodajem. Ako je to najveći roker, šta imam Milane ja da radim tu, priznao je Miroslav. Meni je bilo pristojno, rekao je on.

22.15 Marko Žakula - Ljubavi

Zna da peva, ima lepu boju. Naglašenu emociju u pevanju, bar za moj ukus, rekla je Ceca. To je to, slatko fino, dodal je ona, ali ju je Miroslav prekinuo. Pošto mu je Ceca odbrusila, Miroslav joj je poslao poljubac, na šta je Marina rekla "Ne šalji joj poljupce, ljubomorna sam". Ovde nema ništa super, rekao je Miroslav.

22.09 Bojan Andov - Živiš u oblacima

Jako interesantna boja. Izveo si Čolića na svoj način. Lepo si se obukao. Sve je bilo tačno, jedino ti samoglasnici mogu da smetaju. Kompletan utisak sasvim dobar, rekao je Bora. Specifična boja i to upada u uho. Lepo si otpevao nisi falširao, nisi se ni trudio da juriš Čolu i sve u svemu je potpuno ok, dodala je Ceca.

22.04 Direktno dalje ide Zenaida, u baraž idu Jelena i Aleksandra, dok je Dajana ispala.

21.57 Jelena Aćimović - Grešne duše

Glas je dobar, strofe su delovale dosta sigurno, navodno i taj refren, međutim po meni su refreni bili jako neprecizni. Ne znam da li je kod tebe trema u pitanju, ali to nisam osetila. Bogami jesi, ali donekle i nisi, rekla je Marina. Ne znam zašto se sve kandidatkinje trude da kopiraju Cecu. Meni je ovo bilo dobro, čak možda i najsigurnije večeras, priznao je Bora. Milan je dodao da ne zna kako je to bilo, ali je rekao: "Moram biti iskren u ovom trenutku, ja volim kada svi liče na Cecu".

21.48 Dajana Milosavljević - Ne kuni majko

Večeras paketić do paketića. Prosto se osećam kao da sam radnik u magacinu, rekao je MIlan. Cecu je iznenadila izborom pesme i baš joj je drago zato što je tu pesmu izabrala. Ceca je priznala da joj fanovi zameraju jer ovu pesmu ne izvodi na koncertu. Primetila je i da Dajana ima jako sličnu boju glasa kao kada je Ceca snimala ovu pesmu.

21.41 Aleksandra Veljović - A i ti me iznevjeri

Pa ja mislim prvo da je totalni promašaj u izboru pesme. Pored toliko lepih ženskih pesama, ti uzmeš mušku pesmu, rok pesmu jednu, da pevaš, gde trebaš da se podereš u pravom smislu reči, da pokažeš sve što nosi ta pesma. Krajevi ti nisu bili dobri, ispevavanje ti nije bilo dobro. Ja verujem da ti drugu vrstu muzike pevaš bolje, oštar je bio Haris. Ceci se, s druge strane, dopalo to što je Aleksandra izvela, ali je i primetila da Aleksandra tremu pokušava osmehom da prikrije. Moram da te pohvalim za izbor pesme, odlična pesma, pusti Harisa, rekao je Bora.

21.34 Zenaida Đukić - Ko će da te voli kao ja

Te male greškice ćemo pripisati tremi, apsolutno, primetila je Marina. Umrla je od treme, to se vidi, dodala je Ceca. To je meni bilo dobro, oseća se dao na ima i divnu boju i divnu emociju, uostalom znamo kako ona peva, dodala je Marina. Ja sam pokušao da je podignem, nažalost, nije mi uspelo. Nije to bilo dobro Zenaida, naročito na krajevima refrena, ali se vidi koji je to potencijal, rekao je Miroslav.

21.30 Direktno dalje ide Nemanja Maksimović, u baraž idu Marko i Sebastijan, ispao je Peđa Vujić.

21.25 Marko Stolić - Produži dalje

Aplauz članova žirija. Marko dok je stajao pored svoje zvezde, bio je kao tigrić u kavezu. Šetao je, nervoza. Samo je čekao da istrči pred nas i svu energiju izbaci na scenu, rekla je Ceca i zapitala se šta žiri da radi sa ovako jakom grupom. Sjajan izbor pesme, ja volim ovu pesmu, još otkad sam napisao tekst, pohvalio se Bora.

21.18 Sebastijan Bajra peva treći po redu - Još ovu noć

Ko vas sastavi? Ko vas sastavi? zapitao se MIlan. Šabanova pesma, koja je izuzetno teška, i naravno otpevana na čuveni Šabanov način. ON je odabrao jedan način koji je vrlo sličan tome, ali na svoj način. On je imao tremu, ali se već u drugom refrenu videlo šta zna, rekao je Haris. I onda kada je zviznuo tu notu gore, i sve te trilere kako treba u drugom refrenu, moje čestitke, hvalio ga je Haris.

21.13 Sledeći nastupa Nemanja Maksimović - Nije ljubav stvar

Sve savršeno, rekla je Marina, kratko. Ma nema zezanja, čovek peva kao zmaj. Odlična scenska pojava, dodao je Bora. Vizuelno, vokalno, priznajem, rekla je Ceca. Energija, dinamika, emocija, fenomenalna boja, uživala sam, rekla je Ceca. Haris po prvi put ne bi ništa rekao. Ovo je stvarno bilo...

21.07 Prvi nastupa Peđa sa pesmom "Nešto moje za sećanje".

Opustite se ljudi, pobogu. Otpevajte najbolje što umete, rekao je Miroslav i primetio da Peđa nije bio dovoljno opušten. Utisak bi bio mnogo povoljniji da si uspeo da izbegneš tremu, ali je i ovako mnogo dobar, smatra on. I Marini se učinilo da je Peđa malo požurio da završi pesmu, ali ima interesantnu boju glasa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track