MACA DISKRECIJA SE GUŠILA U SUZAMA:  Ne tražim u životu ništa skupo, samo sitnice
Foto: Printskrin

Nema nikog da je uteši

MACA DISKRECIJA SE GUŠILA U SUZAMA: Ne tražim u životu ništa skupo, samo sitnice

Stars -
Nemam nikoga da me brani i bude uz mene. Jako sam nesrećna u životu. Razočarana sam u život i ljubav. Ne tražim u životu ništa skupo, samo sutnice, plakala je starleta

Životna priča Senade Nurkić, poznatije kao Maca Diskrecija‚ nikoga nije ostala ravnodušna, naročito što oca nije upoznala, dok joj je majka duševni bolesnik. Sve se to skupilo u bosanskoj pevačici koja se rasplakala nakon svađe sa goranom Rankovićem u rijalitiju Parovi.

Macu je povredilo što se cimer izvikao na nju jer je pila vino iz njegove čaše posle čega je uplakana došla u ispovedaonicu. Nije mogla da iskontroliše suze i jecaje zbog tuge koju je osetila jer nema ko da je zaštiti, ni u rijalitiju ni u savremenom životu.

"Razočarala sam se u Gorana jer me je napao a još više u Aleksandra jer me nije branio. Kako sada bilo kom muškarcu da verujem? Kako da se udam za nekoga kada su svi ovakvi? Ja nemam nikoga da me zagrli. Nemam nikoga u životu", plakala je Maca, gušeći se u suzama.

"Samo mi zagrljaj treba. Potrebna mi je ljubav. Razumem Aleksandrov posao i da mora u rijalitiju da bude kulturan, ali samo jedan zagrljaj da mi je dao, pa da mi bude lakše, to ga ništa ne bi koštalo", jecala je bosanska starleta, kojoj je u krevetu cimer mladi političar Aleksandar Požgaj.

"Nemam nikoga da me brani i bude uz mene. Jako sam nesrećna u životu. Razočarana sam u život i ljubav. Ne tražim u životu ništa skupo, samo sutnice. Ja sam loše životne sreće. Moraću da dignem neki kredit da bih nešto vredela u životu", potpuno slomljena žalila se Maca.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track