MACA DISKRECIJA JEDVA OSTALA ŽIVA: Dečko me je ubijao od batina zbog ljubomore!
Foto: Damir Dervišagić

Mračne tajne rijaliti-zvezda

MACA DISKRECIJA JEDVA OSTALA ŽIVA: Dečko me je ubijao od batina zbog ljubomore!

Stars -
Maca Diskrecija otkrila da je bila žrtva zlostavljanja i da je iz višemesečne veze sa Almirom jedva izvukla živu glavu

Maca Diskrecija preživela je pravi pakao s bivšim dečkom Almirom, koji ju je tokom njihove veze zlostavljao.Senada Nurkić, kako je pravo starletino ime, priznala je da ju je on ubijao od batina zbog ljubomore i da ju je mesecima pratio.- Bivši me je tukao, bio je mnogo ljubomoran, a ja sam mu bila verna. Dolazio je i na moje nastupe, nije mi davao da pevam. Ma nema gde me nije pratio. Zbog njega sam imala probleme s gazdama lokala, koji su čak počeli da me savetuju da mu ne govorim gde idem da radim. Ali kad mu ne kažem, on sedne u auto, sakrije se u blizini moje kuće i čeka da prođem. Pođe za mnom i prati me do lokala. Baš je bio za.eban, majke mi - priseća se Maca, koja je ispričala i da je njen klavijaturista imao problema zbog njenog ljubomornog dečka.- Kad me klavijaturista vozi, on upadne u auto i izbaci ga. Nema šta nije radio, nisam imala mira zbog njega - požalila se starleta iz Bosne.Macina mama:  Šamarao ju je na moje oči, a ja sam rekla da ću zvati policiju! foto: Printskrin/Youtube

Pozvali smo Macinu majku Enesu, koja je potvrdila ćerkinu priču:- Znam kroz kakav pakao je prošla moja ćerka zbog bivšeg dečka. On ju je terao da ga zove verenikom iako joj to nikad nije bio. Bili su nekoliko meseci zajedno. Stalno joj je pravio probleme. Tačno je da je bio ljubomoran i da ju je tukao. Jednom ju je šamarao i na moje oči, a ja sam mu rekla da ću zvati policiju ako joj se ikad više obrati. Imali smo dosta problema s njim. On je iz Tuzle, sad je oženjen i ima dete i, na svu sreću, Macu više ne uznemirava - kaže Macina majka.

Opasan momakBila sam s narko-dileromMaca je otkrila i da je bila u vezi s narko-dilerom, koga je prevarila.- Bila sam s tipom koji prodaje drogu. On me nije tukao. Njega sam prevarila jer nije bio dobar u krevetu. Na kraju sam mu to priznala - ispričala je Maca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track