PREKINULA APSTINENCIJU: Maca otkrila šta je radila sa krastavcem u WC!
Foto: Dragana Udovičić

Parovi

PREKINULA APSTINENCIJU: Maca otkrila šta je radila sa krastavcem u WC!

Stars -
Danas mi je bilo baš teško i bila sam nervozna, ipak nije lako bez seksa, pa sam počela po kući da tražim čime ću da se zadovoljim, rekla je starleta

Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, ponovo je uspela da šokira gledaoce i takmičare u rijalitiju „Parovi“ priznavši pred svima da se samozadovoljavala krastavcem u toaletu. Maca je detaljno opisala kako je do toga došlo, kao i da joj je Gastoz pomogao time što joj je dao kondom.

Naime, Macu su optužili da nasrće na muškarce u kući, kao i da je laka devojka, željna seksa, a kako bi dokazala da je zapravo čedna, objasnila je da je u kući suzbila svoj seksualni nagon.

"Ja da sam laka devojka, do sada bih već u krevetu sa nekim bila. Tri, četiri meseca apstinencije je mnogo, ali ja sam to izdržala, meni smoki ne treba. Danas mi je bilo baš teško i bila sam nervozna, ipak nije lako bez seksa, pa sam počela po kući da tražim čime ću da se zadovoljim. Otvorila sam frižider i našla sam najveći krastavac, koji sam nauljila dobro i krenula ka WC-u", pričala je Maca bez pardona, dok su ukućani ćutali i gledali je u čudu.

"Kad sam krenula da to odradim, Gastoz me je video i pitao šta radim. Ja sam mu lepo objasnila da moram da se samozadovoljim i da sam nauljila krastavac, a on mi je rekao da ima kondom i dao mi ga je. Ja sam otišla u WC, odradila sam to lepo i odmah mi je laknulo. Neću ja sa bilo kim, nisam ja laka. Ja se fino sama zadovoljim i gotovo", zaključila je Maca.

Macina izjava gotovo da je ostavila bez teksta sve prisutne, međutim, Gastoz je prvi reagovao i počeo ironično da tapše Maci.

"Bravo, Maco, bravo. Evo, vidite, to je ta vaša omiljena bolesnica", rekao je Gastoz, a Zorica Marković se nadovezala: "Koliko se sećam, rekli ste da ovaj rijaliti gledaju osobe svih doba, od sedam do 77 godina. Pa ima li smisla da ovakve stvari slušaju mladi, a kamoli starije žene? Ovo je strašno", rekla je Zorica.

Toma je skočio u Macinu odbranu i počeo da pravda njene postupke, zbog čega su ga svi učesnici okarakterisali kao ulizicu koja se šlepa uz favorite.

Foto printskrin
Foto printskrin

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja