VENČALA DVA MUŠKARCA: Selma kumovala gej paru na venčanju i uhvatila bidermajer
Foto: Youtube

Bosanska folkerka na svadbi u Beču

VENČALA DVA MUŠKARCA: Selma kumovala gej paru na venčanju i uhvatila bidermajer

Stars -
Bajramijeva pristala da bude svedok prilikom sklapanja braka dva homoseksualca, njen pratilac bio modni fotograf Dejan Milićević

Selma Bajrami je žena širokih shvatanja, pa je u skladu s tim nedavno u Beču kumovala na jednom gej venčanju, zajedno s poznatim austrijskim transvestitom Marselom.Dva muškarca koja veoma cene bosansku folkerku izrazila su želju da baš ona svedoči sklapanju njihovog braka, a ona je to sa zadovoljstvom prihvatila. Pevačica iz Tuzle, koja poslednjih godina živi u austrijskoj prestonici, tom prilikom je uhvatila bidermajer, a ceremoniji je prisustvovao i njen prijatelj, modni fotograf i režiser Dejan Milićević.Nesvakidašnja svadba- Selma je sa zadovoljstvom pristala da venča dugogodišnje gej prijatelje iz Beča. Pošto nije imala s kim da ide na veselje, ona je zamolila Dejana da joj bude pratilac. Na nesvakidašnjoj svadbi oboje su se lepo proveli, a koliko im je bilo zabavno podelili su s prijateljima na Fejsbuku i postavili sliku iz automobila s bidermajerom - priča naš izvor.Kad smo pozvali pevačicu, ona nije želela da otkriva intimne detalje sa svadbe svojih prijatelja, samo je potvrdila da je ponosna kuma.Intimno slavlje- Bila sam na venčanju, ali to je, ipak, nešto privatno i ne bih mnogo da komentarišem - kratko je rekla Bajramijeva.Milićević je, s druge strane, bio nešto rečitiji, iako nije bio jedan od direktnih zvanica.- Selma me je pitala da joj budem pratilac na tom venčanju i ja sam pristao. Ja tako nešto ne podržavam, ali iz poštovanja prema Selmi išao sam da joj pravim društvo. Ne želim da se pominjem u bilo kom kontekstu tog tipa. Za mene su to gluposti. Te gej varijante meni ne prijaju. Bilo kakav vid javnog eksponiranja meni je užasan. Neka bilo ko radi šta hoće, ali ne transparentno, jer ja to ne volim. Mi smo se samo zezali kad smo se fotografisali u kolima - poručio je Milićević.

Još čeka na venčanjeCECU AZIS ZVAO ZA KUMU!Inače, Ceca Ražnatović je 2006. dobila poziv da bude kuma na svadbi najpoznatijeg bugarskog folk-pevača Azisa, koji je trebalo da se oženi svojim dugogodišnjim prijateljem, čiji je nadimak Kinez. Balkanska zvezda je tada ponudu prihvatila s osmehom, ali od svadbe do dan-danas nije bilo ništa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track