Najnovije vesti

DA SE NE UREKNE: Vesnina Nikolija opet trudna?!
Foto: Damir Dervišagić

Neće da pričaju o bebi

DA SE NE UREKNE: Vesnina Nikolija opet trudna?!

Stars
Nikolijin, koja je pre nekoliko meseci izgubila bebu, trudnički stomačić nazirao čak i ispod široke mini haljine

Ćerka Vesne Zmijanac ponovo je u blagoslovenom stanju. Naime, Atraktivna pevačica Nikolija Jovanović (26) svoj zaobljeni stomačić prikazala je na jednom rođendanskom slavlju.

 

Ona i njen dečko, pevač Relja Popović (26) pojavili su se držeći se za ruke i zadovoljno pozirali fotoreporterima dok se Nikolijin trudnički stomačić nazirao čak i ispod široke mini haljine. 

"Nikolija jeste trudna, ali je njena trudnoća još uvek rana. Stomak joj se vidi zato što je ona takve građe i mršava je, pa ga je nemoguće ne primetiti. Inače, budući da se prošli put svima pohvalila čim je saznala da je trudna, pa nakon samo nakon nedelja izgubila bebu, ovoga puta je odlučila da ćuti sve dok opasnost ne prođe. Kada bude ušla u četvrti mesec, obelodaniće svima. Mogu vam reći da su oboje presrećni, ali u isto vreme i uplašeni zbog iskustva od prošlog puta", istakao je izvor blizak paru.

 

Vest o Nikolijinoj trudnoći stigla je i do Bosne, te su je neki tamošnji portali već objavili da beba stiže. Ona, baš kao ni Relja, o ovoj temi nisu želeli da govore. Pozvali smo i Nikolijinu majku, Vesnu Zmijanac, da bismo čuli šta ima da kaže o ovoj vesti, ali je ona saslušala naše pitanje, pa neljubazno odgovorila: "U velikoj sam gužvi. Doviđenja i prijatno!", rekla je i prekinula vezu.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...