Tijana Stoisavljević: Zaslužila sam da budem Viktorijin anđeo!
Foto: Miloš Manojlović

Srpkinja u društvu Adrijane Lime

Tijana Stoisavljević: Zaslužila sam da budem Viktorijin anđeo!

Stars -
U avgustu putujem u Ameriku, gde ću imati razgovor za kasting za ovaj veliki brend. Verujem da ću potpisati ugovor, kaže Tijana

Dvadesettrogodišnja Beograđanka Tijana Stoisavljević ima velike šanse da bude prva Srpkinja koja je postala „Viktorijin anđeo“.Atraktivna manekenka, koja od šeste godine šeta modnim pistama širom sveta, raduje se ovom pozivu, a potpisivanje ugovora bi bio ostvarenje njenog sna. Velika je čast da se neko nađe u društvu Adrijane Lime ili Alesandre Ambrozio, a Tijana veruje u sebe i u to da je baš ona ta koja će im se priključiti.Kako je došlo do toga da dobiješ poziv od agenata „Viktorijas sikreta“?- Moja agencija iz Švajcarske dogovorila se s Elitom, tako da 5. avgusta putujem u Ameriku. Tamo ću imati razgovor za kasting za „Viktorijas sikret“. Verujem da ću potpisati ugovor jer sam zaslužila da budem Viktorijin anđeo.Da li poznaješ nekog „anđela“?- Ne. Draga mi je Adrijana Lima zato što je bila srpska snajka. Za mene je i dalje Naomi Kempbel najbolja manekenka. Tu je i Izabel Dular. Koji je tvoj cilj?- Od šeste godine se odričem mnogih stvari i znam da će se to jednog dana isplatiti.Kako održavaš vezu sa fudbalerom Mihajlom Milutinovićem?- Teško je, ali izvodljivo. Mlađi je od mene tri godine, ali super funkcionišemo. Mislim da ne bi razumeo moj posao da i on nema obaveze. Igrao je u Portugaliji, a sad čeka novi ugovor.Da li bi se slikala gola?- Možda samo za „Pirelijev“ kalendar, ali to su umetničke fotografije. Još nisam razmišljala ispod koje cene ne bih išla.O manekenkama kruže priče da se bave prostitucijom?- To je veliki problem u Srbiji. Sve vučeš iz porodice. U Srbiji je sramota da kažeš čime se baviš, a da te neko ne pita za cenu. Kod nas je sve izobličeno i bacaju senku na naš posao. Manekenka ne može da bude po separeima jer mora da bude odmorna i da u pet ujutro ide na snimanje.Koji su tvoji kvaliteti?- Govorim pet stranih jezika - engleski, francuski, italijanski, španski i japanski. Bavim se sportom i završila sam državni fakultet. Moj posao ima rok trajanja i zato mi je obrazovanje najvažnije. S ovih pet jezika mogu i na Marsu da radim.

Najpoželjnije na svetu... „Viktorijini anđeli“
Najpoželjnije na svetu... „Viktorijini anđeli“

Po uzoru na „anđele“PRAVIM REVIJU VEŠA U SRBIJIPlaniraš li nešto da radiš u Srbiji?- U septembru planiram da u Beogradu učestvujem u reviji veša po ugledu na „Viktorijas sikret“ koju organizuje treći frizer Balkana Bojan Kesegi. Organizacija je već počela. U oktobru predstavljam Srbiju na takmičenju mis global na Filipinima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track