EKSKLUZIVNI PAPARACO: Žika pokazao sina u moru, Sergej čuva ćerke od talasa!
Foto: Damir Dervišagić

Todorović pokazao naslednika, a Ćetković brine o devojčicama

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Žika pokazao sina u moru, Sergej čuva ćerke od talasa!

Stars -
Proslavljeni glumac prvi put uslikan sa prvencem Dejanom, popularni pevač sa suprugom Kristinom uživa na plaži uz mezimice Lolu i Milu

Srđan Žika Todorović konačno je pokazao svog naslednika Dejana, dok je Sergej Ćetković sa suprugom i mezimicama Lolom i Milom kao sav normalan svet uživao na plaži. Kurir ekskluzivno objavljuje njihove fotografije sa Crnogorskog primorja.

Proslavljeni glumac je u popodnevnim satima izveo sina na ponton ispred porodične kuće u Bigovi, gde se odmara već mesec dana. Srđan je Dejana prvo namazao kremom za sunčanje da ne bi izgoreo, a potom ga je uzeo u naručje i stepenicama sišao u more.

Glumčev prvenac se nije plašio vode, naprotiv, na njegovom licu videli su se radost i uzbuđenje zbog brčkanja. Nakon desetak minuta, Žika je vodom napunio korito i ostavio dete da se tu igra, pa je zatim obuo peraja i bacio se u more. Mališan je mirovao i posmatrao oca kako pliva i roni, čekajući da se vrati po njega.

S druge strane, crnogorski pevač, koji godinama neguje imidž gospodina u odelu, ovog leta se razgolitio u Bečićima, što nije promaklo foto-reporteru Kurira.

Sergej se opustio zbog ćerkica s kojima je uživao u plićaku, a pošto su devojčice još male, on ih je čuvao čak i od najmanjih talasa, praveći im zaklon svojim telom. Na kopnu su Ćetkovića dočekali i drugi mališani, kojima je ovaj uzorni tata omiljeni pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track