(FOTO) BORU ŽENA PRESVLAČI NA PLAŽI: Drljači sevnula zadnjica!
Foto: Damir Dervišagić

Nevaljao

(FOTO) BORU ŽENA PRESVLAČI NA PLAŽI: Drljači sevnula zadnjica!

Stars -
Bez nje pevač kao da ne ume ni da se presvuče. Ona mu je, uz malu pomoć peškira, izigravala živi štit, ali zbog Borinih gabarita nije uspela da ga skroz zakloni

Bora Drljača postao je glavna atrakcija na plaži u Igalu kad ga je nevenčana supruga Radomirka Sladić presvlačila pred brojnim kupačima, i to dok je njemu sevala zadnjica.Pevač se prvo u šorcu šetao kroz masu, a potom se bacio u more kako bi se rashladio. Njegova žena, koja je prethodnog dana preplanula na suncu, posmatrala ga je iz hlada i davala mu signale da se usput ne mota oko mladih devojaka koje bi mu mogle biti unuke. Bora se nije mnogo obazirao na njeno zvocanje, već je svakoj prilazio i ćaskao.

Ipak, svuda pođi, svojoj Radi dođi. Drljačina žena dočekala je da joj maca dođe na vratanca. Bez nje pevač kao da ne ume ni da se presvuče. Ona mu je, uz malu pomoć peškira, izigravala živi štit, ali zbog Borinih gabarita nije uspela da ga skroz zakloni i u jednom momentu mu je zadnjica izbila u prvi plan. Ljudi su se smejali, a Bora, koji je svakako poznat kao dobar zabavljač, i ovaj peh je okrenuo na šalu, dok je vesela Rada otpuhivala i postiđeno mahala glavom.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track