OGLASILA SE PRVA PEVAČICA GRUPE LUNA: Zarađujem ogromne pare na kruzerima
Foto: Fb

Putuje svetom

OGLASILA SE PRVA PEVAČICA GRUPE LUNA: Zarađujem ogromne pare na kruzerima

Stars -
Maja Marković, koja već pet godina peva na brodovima, prvi put otkako se povukla sa javne scene iskreno priča o svom iskustvu sa okeana

Maja Marković, nekadašnja pevačica grupe Luna, koja se povukla iz javnosti, već pet godina živi od pevanja na kruzerima, a prvi put za Kurir priča o svom iskustvu sa okeana.Ona je u međuvremenu sredila i svoj emotivni život, udala se za muzičara Sinišu Cvetkovića Ludviga, s kojim se dugo zabavljala.S obzirom na to da je devedesetih slovila za pevačicu s najjačim vokalom, napokon je odlučila da progovori o svom pevanju na brodovima, kao i o odnosu sa osnivačem Lune Čedomirom Rajačićem, odnosno Čedom Čvorkom.

"Imam mnogo posla, putujem širom sveta. Sarađujem s nekoliko multinacionalnih kompanija svetske klase u domenu muzičkog entertejnmenta i turizma, pa imam višegodišnje ugovore s fantastičnim uslovima. Bila sam na pravom mestu u pravo vreme i dobila odlične ponude. Ponosna sam što sam deo malog broja odabranih jer ovakvu priliku dobijaju samo visokokvalitetni muzičari. Neukusno je da pričam o svojoj zaradi, nikada to nisam radila, niti ću. Zahvaljujući svom kvalitetu, sposobnosti i visokoprofesionalnom odnosu prema poslu, oduvek obezbeđujem sebi sve što poželim", priča pevačica i dodaje:" Ništa mi ne nedostaje iz perioda devedesetih, uživam u svemu što mi se sada dešava i gledam u budućnost. Pored onoga što lično radim, najlepša stvar koja se trenutno dešava jesu predivni i pretalentovani novi klinci koji pevaju i moje pesme na raznim takmičenjima iako ja već dugo nisam aktivno prisutna na sceni", zaključuje Maja.Otkad je 2006. napustila grupu, Markovićeva naglašava da sa Čedom Čvorkom nije u kontaktu, kao i to da ne prati rad njegovih novih pevačica."Jedino što mogu da kažem jeste da razloga, potrebe i uslova za kontakt nema. Živim u sadašnjosti i uživam u trenutku koji se upravo dešava, a prošlost i uspomene imaju svoju fioku", kaže pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track