MUŽ BATINAŠ LETI IZ STANA: Zakon po austrijskom modelu zaustaviće siledžije u porodici!
Foto: Dragan Kadić

Goran ostaje bez doma

MUŽ BATINAŠ LETI IZ STANA: Zakon po austrijskom modelu zaustaviće siledžije u porodici!

Stars -
Nebojša Stefanović izjavio je da se radi o zakonskom modelu po kojem bi nasilnik bio izbačen iz stana, bez obzira ko je vlasnik nekretnine

Baletan Goran Stanić, koji se nalazi u pritvoru jer je pretukao svoju suprugu Minu Lazarević, mogao bi da ostane bez stana u kojem je dosad živeo sa porodicom.

Kako je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio, Srbija bi morala da, po ugledu na zakone iz Austrije, usvoji model po kojem nasilnik odmah leti iz stana, bez obzira na čije ime je nekretnina.

"onda žrtva barem ima mir i ne mora da razmišlja da li će nekoga da prijavi, jer posle nema gde da živi, rekao je Stefanović, komentarišući poslednji slučaj nasilja u porodici.

Inače, Ljubiša Lazarević, otac poznate glumice, ispričao je da je njegova ćerka vlasnica stana iz kojeg ju je suprug izbacio.

"Moja ćerka je prodala stan u Novom Beogradu i podigla krdit kako bi na Zvezdari kupila stan u kojem se ovaj užas dogodio. Naterala je i mene da prodam svoj stan takođe u Novom Beogradu , kako bih kupio stan gde ćemo biti blizu, izjavio je Minin otac.

Kako se saznaje, Mina će u narednih nekoliko dana predati papire za razvod i okončati brak sa baletanom.

Podsetimo, baletan Goran Stanić (42) u subotu uveče pretukao je suprugu, glumicu Minu Lazarević (40), a onda iz automatske puške pucao sa prozora zgrade u kojoj stanuju na Zvezdari! Stanić je posle incidenta uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje, a osim oružja, policija je u stanu u kom žive sa dvoje maloletne dece pronašla i četiri kapisle za detonator!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track