ZVEZDA GRANDA ISEČEN STAKLOM: Krvavi obračun u kafani!
Foto: Damir Dervišagić I Marina Lopičić

FAJT: Zbog računa pevač zadobio povrede u metežu

ZVEZDA GRANDA ISEČEN STAKLOM: Krvavi obračun u kafani!

Stars -
BRANIO KONOBARA: Zvezda „Granda“ se tukao s gostom restorana koji nije hteo da plati ceh. Vasić mu je razbio staklo na kolima, a ovaj ga posekao po rukama

Slobodan Vasić se u subotu ujutro potukao s momkom albanskog porekla S. E. u svom klubu „Premijer“ na Ledinama, nakon čega su obojica završili u Urgentnom centru, saznaje Kurir.Kako otkrivamo, preksinoć se u lokalu održavala žurka otvorenog tipa, na koju je svratio i jedan nepoznati Albanac. Kad mu je konobar prišao da naplati, on ga je, navodno, išamarao, zbog čega je pevač naredio da napusti objekat.

 Vasićev lokal...  Klub u kome se desio incident
Vasićev lokal... Klub u kome se desio incident

U tom momentu, kako tvrde očevici, priskočili su i Vasićevi drugovi i počeli da se tuku sa gostom, a potom je folker iz besa slupao prozor na njegovom automobilu marke „audi A4“, nakon čega ga je ovaj parčićem stakla isekao po ruci. Policija je u 5.15 napravila uviđaj, nakon čega su i Vasić i mladić prebačeni u Hitnu da im saniraju povrede.

Razlupani auto... „Audi“ gosta s kojim se Vasić sukobio
Razlupani auto... „Audi“ gosta s kojim se Vasić sukobio

- Sloba se veselio s društvom u kafiću, čak je i pevao jer je bila živa svirka. Atmosfera je bila sjajna, sve dok se na vratima nije pojavio jedan nepoznati dečko, koji ranije nije dolazio na to mesto. Na njega u početku niko nije obraćao pažnju dok je sedeo za stolom i pio, a kasnije je došlo do opšte pometnje. Kad mu je konobar prišao da naplati, ovaj mu je šmekerski odbrusio: „Mi Albanci nikad nigde ne plaćamo, pa nećemo ni ovde.“ Mladić mu je ponovo ponudio račun i zamolio ga da plati ceh, pa je Sehadi počeo da ga udara i plačući je uleteo u šank. Vasić je odmah skočio, a za njim i još nekoliko momaka, koji su počeli da ga tuku. Kad je krenuo ka svojim kolima, Sloba mu je od besa polupao stakla, a Sehadi je onda njega posekao - priča jedan od momaka iz kafane.

Pozvali smo Vasića, koji je sve pokušao da zataška, pa je negirao da je uopšte i bio u lokalu, iako je na Fejsbuk profilu prethodno najavljivao svoj dolazak.- Svi me zovu zbog ove gluposti, nisam imao nikakav problem. U Urgentnom centru sam bio s drugom koji je rasekao ruku na čaši i zato sam povezan s tim. Meni nije ništa! Išao sam s njim da mu zašiju ranu, a ja uopšte nisam bio u klubu i ne znam šta se tamo desilo. Ne mogu sad da razgovaram, na svadbi sam - poručio je pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track