ŠAVIJU JURI POLICIJA: Bahata pevačica u bekstvu!
Foto: Dragan Kadić

Izbegava suđenje

ŠAVIJU JURI POLICIJA: Bahata pevačica u bekstvu!

Stars -
Nataša ima 21 prijavu zbog saobraćajnih prekršaja, a pošto se ne odaziva sudu, izdata je naredba za njeno dovođenje

Natašu Šaviju juri policija pošto se ne odaziva na pozive za suđenje zbog mnogobrojnih prijava koje su joj napisali saobraćajci.Naime, bivša učesnica „Parova“ sakupila je čak 21 kaznu za nepropisno parkiranje, prekoračenje brzine i vožnju u pijanom stanju, a poslednji u nizu prekršaja bila je vožnja žutom trakom na Brankovom mostu.- Pevačica zasad uspešno izbegava pozive suda, kao i policiju koja joj već nedeljama dolazi na vrata, jer više nije na staroj adresi u Novom Sadu. I kad se preselila u Beograd, nastavila je da pravi prekršaje u saobraćaju, pa su je pre dve nedelje sigurnosne kamere na Brankovom mostu snimile kako vozi žutom trakom, predviđenom za GSP i taksi vozila. Šaviju je kazna dočekala na kućnoj adresi u Novom Sadu, kao i mnoge koje su joj stizale od 2006, kad je i dobila vozačku dozvolu - otkriva izvor blizak Novosađanki i dodaje:- Protiv Nataše se vodi nekoliko sudskih postupaka zbog prekršaja u saobraćaju, a pošto se u više navrata nije odazivala suđenjima, izdata je naredba za njeno dovođenje - završava naš sagovornik.

Kurir je došao u posed samo jednog u nizu dokaza da Šavija i dalje ne mari za propise, već vozi po svom, a zašto i ne bi kad još nije odgovarala za to.Kad smo je pozvali da nam kaže zašto se krije od policije, uplašila se i zbunjeno promrmljala:- Odakle vama taj dokument? Sigurno vam je momak iz auto-perionice to poslao jer sam kod njih to bacila, žaliću im se i saznaću odakle im pravo da narušavaju moju privatnost. Šta je nekoga briga koliko kazni posedujem, imam ih, pa šta! Sledeći put ću biti opreznija u saobraćaju, a i krajnje je vreme da počnem da poštujem zakone - poručila je Šavija, koja je i tokom boravka u rijalitiju govorila da ne poštuje saobraćajne propise.

Možda je Šavija ovo od njih videlaGOCA, NATAŠA I ANA SU OPASNOST NA PUTUŠavija nije jedina koja zanemaruje saobraćajne propise, pre nje to su često činile i Goca Tržan, Nataša Bekvalac i Ana Nikolić.Poznate ličnosti, umesto da svojim ponašanjem daju dobar primer drugima, često svojim postupcima postižu suprotno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track