KLOŠARKO, NISI VREDNA DA USTANEM: Mira Škorić umalo prebila Macu, ali ni ona nije ostala dužna

Nezaustavljaju se

KLOŠARKO, NISI VREDNA DA USTANEM: Mira Škorić umalo prebila Macu, ali ni ona nije ostala dužna

Stars -
Slušaj klošarko, neću da ustajem jer nisi vredna, započela je pevačica a onda je nastao haos

Tokom večerašnjeg uključenja uživo u vilu Parova, produkcija je ukućanima pustila prilog gde Maca Diskrecija i Miljana Kulić ogovaraju Miru Škorić. Kada je pevačica to videla, počela je da se dere i da ih vređa.

"Slušaj klošarko, neću da ustajem jer nisi vredna. Da bi nešto ova televizija naplatila što je učinila za tebe, možeš odmah da kreneš ispod mosta i po tim jahtama da nađeš makroa i da radiš to što radiš. Ovo je maska sve jer ti ne pevaš, ti mučeš", rekla je Mira za Macu dok je za Miljanu imala samo nekoliko reči.

"Za Miljanu ne znam šta da kažem stvarno, stvarno jedno veliko saučešće."

Naravno, Miljana nije ostala dužna pa je dodala:

"Saučešće i tvojima! Tvojim roditeljima."

Dok je Miljana imala poruku za Mirinu porodicu, Maca je imala direktno za nju i njenu karijeru. Pokušala je da uporedi njihove karijere.

"Ja bih volela da pozdravim svoje mačiće i zahvalim se na svim glasovima koje su slali za mene. Volim vas puno! A za Miru mogu samo da kažem... Lutko, kad budeš imala milion pregleda za dan, javi se. Kad se toliko razume u pevanje ne znam zašto me napada, zašto ne priđe da mi pomogne."

Njene reči još više su izrevoltirali Škorićevu te je ustala, prišla Maci i Miljani i počela da se dere na njih.

"Jesam li ti prišla kao čovek prvi dan jer sam videla da si neraspoložena? Ustani, klošarko, ustani kad ti pričam... Šta si napravila u lajvu, šta", drala se pevačica.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

"Miro, ako se ja svađam sa nekim, nemoj ti da se mešaš", branila se Maca ali Mira nije mogla da prestane sa svađom te je počela i da preti.

"Sad sam ti ustala i veruj mi ako dođe do toga da ti još jednom ustanem neće ti biti dobro. Ne trepći mi očima i ne pozdravljaj svoje mačiće jer svi dobro znamo ko su oni. Znamo, to su oni koji čekaju da izađeš da bi ti naplatili", zaključila je Mira i okrenula se da sedne, vidno uznemirena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track