NASILNIK Supruga Rajka Dujmića: Slušao je Vitni Hjuston, a onda je krenuo da me davi!
Foto: Printskin

Odjednom postao agresivan

NASILNIK Supruga Rajka Dujmića: Slušao je Vitni Hjuston, a onda je krenuo da me davi!

Stars -
Snježana Dujmić, supruga slavnog muzičara, otkrila je da je incidentu kumovao alkohol

Nekadašnji frontmen "Novih fosila" Rajko Dujmić uhapšen juče je zbog porodičnog nasilja. Sud je odlučio da će zbog napada na suprugu provesti 30 dana u istražnom zatvoru.

Snježana Dujmić, supruga slavnog muzičara, otkrila je da je incidentu kumovao alkohol.

"Bili smo zajedno u stanu. Ceo dan je pio i puštao dve omiljene pesme dive Vitni Hjuston koju obožava. Skupile su mu se emocije, počeo je da plače, i odjednom je bez razloga postao agresivan. Zgrabio me za vrat i pokušao silom da izbaci iz stana. Komšije su čule buku, uplašili su se i zvali policiju", rekla je ona.Podsetimo, Dujmića je policija u utorak privela zbog porodičnog nasilja u stanu u Maksimiru, a pokušavali su da utvrde da li je u trenutku incidenta bio i pod uticajem narkotika. Tereti se da je supruzi naneo lakše telesne povrete. U slučaju da se utvrdi da je kriv, preti mu do tri godine zatvora.

Županijski sud u Zagrebu odredio mu je 30 dana istražnog zatvora, kako ne bi ponovio delo ili uticao na svedoke.Hrvatski mediji pišu i da se Dujmićevo psihičko stanje naglo pogoršalo nakon što su ga Sanja Doležal i kolege iz "Novih fosila" izbacili iz benda i nastavili da nastupaju bez njega. Rajko je i ranije imao problema sa pićem, a zbog poslovnog kraha vratio se starom poroku.

Nakon što su članovi benda tražili da se pismeno obaveže da će biti "čist" na koncertima, što on nije mogao da učini, Dujmića su u oktobru prošle godine prisilno hospitalozovali na psihijatrijskom odeljenju bolnice Vrapče.

Uopči Božiča 2005, u jednom zagrebačkom kafiću uhapsili su ga zbog posedovanja kokaina. Dobio je novčanu kaznu i svedočio je protiv dilera. Iako je tvrdio da nikad nije probao ništa žešće od piva, kolege su potvrdile da se svojevremeno lečio u Austriji. Na Uskrs ove godine završio je u bolnici zbog poremećaja rada srca.

Foto Kurir
Foto Kurir

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track