(VIDEO) POLICIJO HAPSI NA VREME, ZMAJ PRETI: Uzeću nož, zaklaću i odrobijati Gastosa
Foto: Printscreen Youtube

Novi ispad u Parovima

(VIDEO) POLICIJO HAPSI NA VREME, ZMAJ PRETI: Uzeću nož, zaklaću i odrobijati Gastosa

Stars -
Uzeću nož, zaklaću ga i odrobijati, ako me budete držali sa njim grmeo je Zmaj od Šipova u tajnoj sobi govoreći u kameru

Zmaj od Šipova ne prestaje da šokira ukućane vile Parova, ali i gledaoce svojim ispadima u kojima čak i preti javno da će Gastoza zaklati nožem i odrobijati ga.

Naime bujica Zmajevih uvreda i pretnji usledila je kada je navodno Gastos optužio Zmaja da je upravo on ostavio fekalije na dasci WC šolje, kao i da otkada je ušao u rijaliti " Parovi" se ne kupa.

Zmaj koji je posle optužbi izleteo u dvorište vile, počeo je da urla i preti dozivajući produkciju da reaguje inače će uzeti nož i zaklati ga.

- Ja sam se u prošlom rijalitiju kupao po četiri puta, a on meni kaže da sam smrdljivko. Ja se kupam, urlao je Zmaj dok je celu situaciju objašnjavao Nemanji Nikoliću.

Inače dok je Zmaj urlao prvi je pčelar iz Kupinova Miki, pokušao da ga smiri i objasni mu da je u pitanju psihološka igrica i da ne naseda na provokacije, ali to Zmaja nije umirilo. Miki dok je Zmaj urlao, zamolio je govoreći u bubicu produkciju da neko siđe i i reaguje.

- Ja ga ne trpim i organskim ne podnosim. Ili izvodite mene ili njega. Pustite me kuće ili mi dajte drugi rijaliti da džabe radim. Ja neću da drugog Gastos nagovori da s..e po dasci, a onda mene optužuju. Kunem se svojom decom, grmeo je Zmaj od Šipova u tajnoj sobi i dodao za kraj obraćajući se produkciji:

- Uzeću nož, zaklaću ga i odrobijati, ako me budete držali sa njim, rekao je Zmaj u kameru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja