ZBOGOM LICEMERI, DUPLJACI I LAŽOVI: Ovo je Lepomirovo oproštajno pismo!

Maja opet gazda

ZBOGOM LICEMERI, DUPLJACI I LAŽOVI: Ovo je Lepomirovo oproštajno pismo!

Stars -
Posle završetka čitanja pisma Kristijan Golubović je samo kratko prokomentarisao Lepomire ti si pravi debil i dobro da si otišao odavde

Dan posle izbacivanja sa farme bivšeg policajca Lepomira Bakića on im je posalo pismo u kome je za novog gazdu izabrao Maju Nikolić, ali je takođe uputio i oštro pismo svim farmerima.

- Farmeri, licemeri, dupljaci i lažovi. Ovih 25 dana pamtiću ceo život, zaista mi je žao što nisam kao ja. Svi ste dvolični. Srećan sam što nisam deo ovog programa i ljudi koji su šljam. Nisam licemer, a odbranio sam obraz časnog policajca, napisao je u svom kratkom pismu Lepomir.

On je dodao da mu je čast što je za vreme boravkana farmi upoznao legende kakve su Novica Zdravković, Milić Vukašinović, Bojana i Maja Nikolić.

- Hteli priznati ili ne Maja Nikolić je doktor za realiti i sve vas je namagarčila, uživajte, napisao je na kraju svog pisma Lepomir Bakić i dodao da je za novog gazdu izabrao Maju.

Posle završetka čitanja pisma Kristijan Golubović je samo kratko prokomentarisao: " Lepomire ti si pravi debil i dobro da si otišao odavde i dodao da je Bakić glupson.

U uvodnoj reči kao novi gazda Maja nikolić se zahvalila Lepomiru i rekla da je očekivala da novi gazda bude Bojana ili ona. Ona je pohvalila Lepomira i zatim pozdravila novog farmera Lepog Miću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track