MRAČNA TAJNA NOVICE ZDRAVKOVIĆA: Bio sam veći kriminalac od Kristijana!

Skinuli ga golog je krao

MRAČNA TAJNA NOVICE ZDRAVKOVIĆA: Bio sam veći kriminalac od Kristijana!

Stars -
Sa 12 godina sam pobegao iz škole i zbog krađe sam završio u popravnom domu, iz kojeg sam izašao tek 1966. godine

Novica Zdravković, koga u rijalitiju "Farma" skoro da ne čujemo koliko je tih, otkrio je da je u mladosti bio deo beogradskog podzemlja.

"Bio sam najveći kriminalac u bivšoj Jugoslaviji. Nije bilo jačeg lika na celom području koji se družio sa svim jakim likovima. Moj čitav život je sj.ban. Sa 12 godina sam pobegao iz škole i zbog krađe sam završio u popravnom domu, iz kojeg sam izašao tek 1966. godine", rekao je Novica.

"Međutim, ni tada se nisam smirio. Nastavio sam da kradem i pričam protiv komunista, zbog čega su me stalno šikanirali. Jednom su me vezali u centru moga sela u Leskovcu i skinuli mi gaće. Tako sam stajao čitav dan i svi su me videli. Od tada do dana današnjeg, od sramote se nisam vratio u moje selo. Preselio sam se u Beograd i nastavio da haram Čuburom", otkrio je Novica, što je mnoge farmere izenadilo i nastavio da priča detalje svoje burne prošlosti.

"Često sam pričao protiv vlasti, pa su me na svakom koraku ubijali ko vola u kupusu. Bio sam meta komunista jer sam imao dug jezik, a u to vreme je moralo da se ćuti i trpi. Ti bi, Miliću, zbog te čupave kose bio u zatvoru više nego na slobodi", rekao je Zdravković kolegi rokeru.

Novica je sebe uporedio sa Kristijanom Golubovićem.

"On je moderna verzija onoga što smo moja ekipa i ja bili u to vreme. Inače, da je Kristijan živeo za vreme Turaka, sve bi ih pobio. On bi bio kao vojskovođa Moler, po kome nosi naziv jedna ulica u Beogradu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track