ANA NIKOLIĆ: Počinje treći svetski rat, mi smo kolateralna šteta!
Foto: Dragan Kadić

Ozbiljno se zamislila

ANA NIKOLIĆ: Počinje treći svetski rat, mi smo kolateralna šteta!

Stars -
Pevačica na problem izbeglica koji mesecima prolaze kroz našu zemlju gleda mnogo ozbiljnije od svojih koleginica

Pevačica Ana Nikolić prvi put otvoreno priča o ljubavnom životu, duetu sa sinom Svetlane Cece Ražnatović, ali i strahu da je na pragu treći svetski rat. Ona na problem izbeglica koji mesecima prolaze kroz našu zemlju gleda mnogo ozbiljnije od svojih koleginica.

"Žao mi je tih ljudi, ali to nema veze samo sa njihovim slučajem. Mislim da je to neki početak trećeg svetskog rata koji diktiraju svetske sile, a mi smo tu, kao i uglavnom, kolateralna šeta. Ne sviđa mi se čitava ta situacija i smatram da ne vodi ničemu dobrom. Kompletna situacija me plaši, ali se nadam da će se rešiti nekako", kaže Ana.

Iako svoju jaču polovinu ne želi da otkrije javnosti, a nedavno je napunila 37 godina, pevačica priželjkuje svadbu.

"Moje bake me često pitaju kada ću se udati, a ja im uvek kažem „uskoro“. U septembru kažem u maju, a kada dođe maj, onda najavljujem svadbu na jesen, i tako ukrug", ističe barbika iz Paraćina.

Foto Damir Deervišagić
Foto Damir Deervišagić

"U mom životu nema vagona, ali se pojavila lokomotiva. Pošto su pruge brze, možda me u maju privedu oltaru", dvosmisleno se igra rečima Ana, koja će uskoro publici predstaviti i duet sa sinom folk dive Cece Ražnatović.

"Veljko je talentovan i presladak mladić koji je čitavu pesmu sam uradio. Volim da srađujem sa mladim ljudima jer mi unesu novu energiju u rad, i to me vozi dalje. Znam da su svi zajedno sedeli kod Marine Tucaković i da su se mene setili, poslali su mi snimak pesme i odmah sam je prihvatila. Tek treba da otpevam svoje delove. Jedva čekam", otkriva članica žirija emisije „Više od igre“ koju smo zbog sukoba sa Nadom Macurom, portparolkom Hitne pomoći, pitali koga će pozvati ako joj pozli, piše Alo.

"Pa Nadu, naravno. Htela sam da to bude smešno i ne doživljavam sukob sa njom ozbiljno", uz smeh kaže pevačica.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track