(FOTO) HAOS NA FARMI: Ivan krenuo da bije Staniju! Gađao je tanjirom!
Foto: Printscreen

Novi obračun

(FOTO) HAOS NA FARMI: Ivan krenuo da bije Staniju! Gađao je tanjirom!

Stars -
Starleta je pomenula Gavrilovićevu suprugu, zbog čega je on besno skočio nasrnuo na nju

Na imanju je došlo do obračuna između Stanije i Ivana. Tokom "Igre istine" Dobrojevićeva je pitala Acu da li se sa njom poljubio samo zbog marketinga, a Gavrilović se ubacio u priču. Dok je Živanović komentarisao kako mu starleta i na pravi neki marketing, denser je izjavio kako je Tamara mnogo bolja i zgodnija od Stanije. Takođe je pomenuo i svoju ženu Marinu i dodao da je ona prava "ribetina u odnosu na Staniju". Starletu su uvredile ove reči, te je osula paljbu po Ivanu.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

"Aca zbog povređene muške sujete mene ponižava, i ti Ivane što misliš da je Tamara lepša i da je tvoja Marina ribetina, terajte se u tri lepe svi od mene, jeste ja sam ružna, namrštena i grdoba. Ivane to što pričaš da sam sujetna i ljubomorna reci svojoj deci i ženi. Ti si propali denser, ne možeš da napuniš diskoteku, a ja kao starleta napunim celu diskoteku i za vikend uzmem 1.000 evra. Tebe posle jedne pesme sklone sa bine. Došao si da glumiš retarda jer mene ponižavaš, ljubomoran si što ja mogu da napunim diskoteku, a ti ne možeš ni 10 ljudi da okupiš. Ti si kondom na biciklu, došao si ovde za bedan honorar ili nemaš nikakav, nemaš pesmu, nigde ne nastupaš ne radiš ništa, šta je tvoj uspeh u životu?" u besu je vikala Stanija.

Ivan se žestoko iznervirao, a u naletu pesa je krenuo da udari starletu. Takođe je pokušao i da je polije sokom, što mu nije pošlo za rukom. On je uzeo tanjir kojim je gađao Staniju, a Aca, Semir i Tamara su jedva uspeli da ga smire.

"Ne može ona da pominje moju ženu i decu", vikao je u besu denser.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja