ŽELI DA SE OPERE KOD ŽENE: Evo šta dan posle seksa Kristijan priča o balerini!
Foto: Printskrin

Dvoličan

ŽELI DA SE OPERE KOD ŽENE: Evo šta dan posle seksa Kristijan priča o balerini!

Stars -
Žene ne zna im se se broj. Para i dece nikada dosta, a vas, šta vi pričate, šta radite, šta me briga

Kristijan Golubović imao je seks sa Jelenom Milošević zbog čega je balerina direktno nominovana za izbacivanje, a već danas je osuo paljbu po njoj. Iako je obilazi, donosi hranu, prića s njom i teši je, čim joj okrene leđa, počne da je opanjkava.

Stanija je provocirala Kristijana da mu je balerina zabranila da joj priđe, što je priđe sa

"Niko mi ne može reći s kim ću da se družim. Ne može meni ona da naredi s kim ću ja da se družim. Njoj ljubomora ne da drugačije. Ona je zaljubljena Ona je i dalje ubeđena da sam spavao sa tobom Stanija. Ko je ona meni u životu da kaže s kim ću da se družim. Ili ima maštu ili je ona totalno luda. Ona šta kaže preko dana, koje ljude spomene, ja joj kažem zar se ne bojiš, ti si sindrom Merilin Monro, probudićeš se u kadi sa 100 litara votke u želucu. Nije klošarka, ali ponaša se loše", rekao je Kristijan.

Kristijan je pokušao i da se opravda izgleda i pred ženom, pa je pričao koliko je voli.

"Žene ne zna im se se broj. Para i dece nikada dosta, a vas, šta vi pričate, šta radite. Šta ja imam kući, vi nemate u snovima. I šta god se vi tu pričate, vi biste mogli samo da sanjate ovakvog muškarca. Kakav sam ja svojoj ženi. Da vam skida nebo kada pomisli. Ja za druga idem na Severni pol ako treba, a ne za ženu koju volim", hvalio je sam sebe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track