(VIDEO) KRISTIJAN SE OKOMIO NA VLADU: Majmune homoseksualni, zapaliću te na imanju!
Foto: Printscreen

Voditelj u opsanosti

(VIDEO) KRISTIJAN SE OKOMIO NA VLADU: Majmune homoseksualni, zapaliću te na imanju!

Stars -
Voditelj je uvredio Golubovića, zbog čega je farmer žestoko reagovao i počeo da preti Stanojeviću

Kristijan Golubović je saznao kako ga je Vlada Stanojević nazvao debilom, zbog čega je poludeo. Žestoki momak ne dozvoljava ikome da vređa i burno reaguje po tom pitanju. Naime, Stanojević je navodno nazvao Golubovića debilom kada je trebao da zapali vatru voditelju i Nikolini, zbog čega je on osuo po Vladi."Dokle ćete da budete debili i lajete iza leđa o onima koji su bolji od vas? Mentoli, staklo je puklo od temperature, a ne od Kristijana. I da ste vii ste debili koji ne znaju da pale vatru. Majmune jedan homosekualni, pričao si kako je najlakše upaliti vatru. Spavao sam mirnim snom homosapiensu, i došli su po mene da zapalim vatru. Za manje od pet minuta sam zapalio vatru tvojoj devojci. Mogao sam da zapalim i njih. Ali ja imam pristojnost. A Vlada debil koji je uzeo vodu i bacio. On ne zna da prevede šta je vatrostalno staklo", odbrusio je Golubović govoreći Vladi da je debil. Stanojević se pravdao kako nije kriv.

"Našao sam tepsiju na travi. To mi je rekao tvoj dečko ili drug, šta ti je već Aca", nastavio Kristijan, a pevač je izjavio kako su to gluposti i zamolio je Golubovića da prestane da priča takve stvari.

Pogledajte kako je Kristijan napao Vladu:

Farma 6/Kristijanu: Vlada rekao Debil ali mu... by zadkostellbokizadko

Podsetimo, Kristijan Golubović je nedavno napao Balerinu kada joj je džezvom i loncem slomio nos. Pre toga on je napao Tijanu Đuričić i Tamara Đurić, a sada je sa žena prešao na jači pol.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja