ZVEZDA GRANDA JETIŠ HADIJA: Radim kao moler i pevam da bih prehranio porodicu
Foto: Youtube

Oduševio žiri i mnogobrojnu publiku

ZVEZDA GRANDA JETIŠ HADIJA: Radim kao moler i pevam da bih prehranio porodicu

Stars -
On priča o teškom životu, ali ističe da je srećan jer je odrastao sa sedmoro braće i tri sestre i što sada ima troje dece

Dvadesetosmogodišnji Jetiš Hadija oduševio je žiri i osvojio srca publike u „Zvezdama Granda“ neobičnim nastupom i izvođenjem pesama Šabana Šaulića i Tonija Cetinskog.Pevača iz Novog Sada uvek krasi osmeh i pored toga što je od samog rođenja imao težak život. Ni danas, kad je suprug i otac troje dece, nije mu lako jer mora da radi dva posla da bi prehranio porodicu.Nije mu lako- Izdržavam suprugu, troje dece i roditelje i zbog toga radim i kao moler i kao pevač. Nije mi lako, ali moram da izdržim. Ne smem da se oslonim samo na pevanje. Brat me je uveo u muziku, kojom se bavim već 10 godina. Uglavnom pevam po svadbama. Nadam se da će se sada, kad se takmičim u „Zvezdama Granda“, nešto promeniti. Na audicije sam išao nekoliko godina i nisam dobio poziv da učestvujem, a ove godine se i to konačno dogodilo. Želim da doguram što dalje - priča za Kurir Jetiš.Završio osnovnuPevač je odrastao sa sedmoro braće i tri sestre.- Završio sam samo osnovnu školu jer nisam imao uslova da se dalje školujem. Mi smo jedna velika porodica i pravi fudbalski tim. Kad se okupimo svi na jednom mestu, bude nas više od pedeset. Deo familije je ostao u Srbiji, a neke je put odveo u svet. Ja sam ostao da živim s roditeljima. Majka i otac su teško bolesni. Živimo skromno, ali smo srećni i zadovoljni tim što imamo - kaže na kraju Hadija.

Tužna pričaBRATU OTKAZALI BUBREZIPorodicu Hadija zadesila je tragedija jer su Jetiševom bratu Isaku otkazali bubrezi i morao je da ide na dijalizu.- Dobio je bubreg od donatora i sada živi normalno. Ne može da se bavi pevanjem jer ne sme da se napreže i ide po kafanama - kaže Jetiš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track