LIDER SRS ODUŠEVLJEN HRVATICOM Šešelj: Slađa je zaslužila da bude počasna radikalka
Foto: Dragan Kad

VREME PROMENA

LIDER SRS ODUŠEVLJEN HRVATICOM Šešelj: Slađa je zaslužila da bude počasna radikalka

Stars -
Nemamo počasne članove, ali zbog nje to ću promeniti jer je toliko nahvalila radikale u Hrvatskoj, što je veoma opasno. Lično ću joj uručiti člansku kartu

Učesnica „Parova“ Slađana Petrušić postaće član Srpske radikalne stranke. I to počasni! Vojislav Šešelj kaže za Kurir da će hrvatskoj pevačici uručiti počasnu člansku kartu i da će ona biti prva ličnost u istoriji SRS kojoj će ukazati tu čast.- Slađa je zaslužila da bude naš član. Nemamo počasne članove, ali to ću uvesti jer je toliko nahvalila radikale i u Hrvatskoj, što je i dalje veoma opasno. Narednih dana uručiću joj člansku kartu. Biće mi počasni gost u našim prostorijama u Zemunu - kaže Šešelj.Ovu vest Slađa je s oduševljenjem prihvatila.- Celoj Hrvatskoj sam rekla da je Šešelj pravi gospodin. Srećna sam što ću biti deo njegovog tima - rekla je Petrušićeva.Učesnica „Parova“ je zbog rukovanja sa srpskim političarem u emisiji „Ćirilica“ Milomira Marića izbačena iz hrvatske stranke Živi zid, u koju je kao zvezda prešla iz redova Gospodarske stranke. Njen dečko i lider Živog zida Ivan Pernar ostavio ju je i izbacio iz stranke zbog njenog rukovanja s Vojom.

Šešelj otkrio tajnu... Era 12 godina nije platio članarinu
Šešelj otkrio tajnu... Era 12 godina nije platio članarinu

Međutim, Slađa nije jedini simpatizer radikala iz „Parova“. Glasniji od nje je Era Ojdanić, ali Šešelj otkriva da ovaj folker već 12 godina nije platio članarinu.- Mi ne izbacujemo ljude iz stranke zbog neplaćene članarine. Tačno je da Era nije plaćao obaveze godinama, a pošto je javna ličnost, volimo to da istaknemo. Nije platio ni dinar otkad sam otišao u Hag. Ima tome već 12 godina. Sad kad se nakupilo sve na gomili, verovatno mu je mnogo da plati - zaključuje Šešelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja