RECEPT ZA SREĆAN ŽIVOT: Frano Lasić progovorio o braku sa 30 godina mlađom suprugom
Foto: Marina Lopičić

Ljubav ne zna za godine

RECEPT ZA SREĆAN ŽIVOT: Frano Lasić progovorio o braku sa 30 godina mlađom suprugom

Stars -
Hrvatski glumac Fano Lasić za kojim su uzdisale mnoge žene iza sebe ima četiri braka, među kojima je i najkraći na ovim prostorima, okončan nakon samo 21 dan.

Zakoračivši u šezdesete, sreća mu se osmehnula u četvrtom braku sa 30 godina mlađom Milenom, zbog koje se preselio u Beograd. Glumac priznaje da se najviše raduje praznicima i šetnjama sa svojom mladom suprugom.

"Ja volim ovu prazničnu atmosferu tako da baš uživamo. Okitili smo stan i sad samo uživamo", rekla je modna stiliskinja Milena, pored koje je Frano pronašao sreću.

Razlika u godinama im ne predstavlja nikakvu prepreku, a u maju iduće godine će proslaviti prvu godišnjicu braka."Možda se odlučimo na proslavu u intimi doma, a možda se odlučimo otići negde, na primer u Dubrovnik", priča Frano.

Kao tajnu dobrog braka ističe da je najvažnije puno ljubavi, razumevanja i poštovanje između partnera. Glumac sa bogatim bračnim stažem na ovim prostorima deluje zadovoljno. Ne brinu ga priče o krizi braka, a mašta o danu kada će postati deda.

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track